COMMHUBB.COM

http://www.commhubb.com/affiliate.php?ref=10950

Doresc sa-ti recomand o afacere din care tu poti castiga foarte multi bani, fara sa investesti nici macar un leu!

Te Rog Citeste Acest Email Pana La Capat!

Mai întâi trebuie să știți că nu veți plăti niciodată nimic și nu veți cumpăra nimic.

Este vorba despre o companie internațională care vrea să extindă mereu și pe toată planeta numărul de utilizatori înregistrați, iar dvs primiți bani pentru creșterea acestui număr.

Compania abia acum a intrat în România și este foarte serioasă.

Pentru că această companie abia acum a pătruns în România, dvs aveți potențialul ca, de azi înainte, să câștigați cel puțin zece mii de dolari lunar, urmând câteva instrucțiuni foarte simple. Așa că aveți o șansă uriașă, de care trebuie să profitați ACUM!

După înscriere vă setați (din secțiunea Security Settings din meniul din stânga) întrebările și răspunsurile de securitate, apoi salvați modificările apăsând pe butonul Update Settings.

Veți avea nevoie de ele în caz că pierdeți parola (nu puteți reseta parola decât dacă știți aceste întrebări și răspunsuri).

Dacă pierdeți parola și nu aveți aceste întrebări și răspunsuri salvate în afara calculatorului (în caz că vi se strică și calculatorul) riscați să pierdeți contul.

Tot la rubrica Dashboard, în căsuța în care scrie:

YOUR PERSONAL MEMBER/OWNER URL use this to get credit for referrals

veți găsi linkul dvs pe care să-l trimiteți prin email celor interesați, să se înscrie pe el.

Atenție: fiecare persoană trebuie să se înscrie de pe un singur IP (identificator de adresă de Internet). Spre exemplu, soț și soție sau doi frați care locuiesc în același apartament, au adrese de email diferite, folosesc fiecare câte un computer, dar au același modem (aceeași adresă IP - aceeași conectare la Internet) nu se pot înscrie ambii pe Commhubb, mai ales dacă unul dintre cei doi este în rețeaua celuilalt. Pe „Clixsense”, de exemplu, se află și explicația acestei restricții, restricție care se mai întâlnește și la alte site-uri. Cei care plătesc publicitate pe aceste site-uri, (și Commhubb primește bani pentru publicitate), vor utilizatori unici. Cei doi soți (sau frați, precum și cei care folosesc aceeași adresă de Internet) comunică între ei. Este ca și cum ar fi un singur utilizator. Restricția spune „the same householder”, adică pe contul celui care plătește Internetul nu se poate înscrie decât o persoană.

Înscrierile trebuie să fie reale! În caz contrar, compania le anulează!

Foarte important: măcar o dată pe săptămână logați-vă în contul dvs pe commhubb.com, altfel compania vă poate considera inactiv și vă poate dezactiva contul.

Dupa inscriere vei primi, GRATUIT, din partea mea, un document cu instructiuni, pe care daca le vei urma intocmai, vei reusi sa castigi 10.000 $ in 3 luni de zile.

Daca esti o persoana ambitioasa, hotarata, perseverenta, cu o dorinta arzatoare pentru a-ti atinge scopul:

Vino In Echipa Mea, Inscrie-te acum pe acest link: http://www.commhubb.com/affiliate.php?ref=10950

This article was published on 03.08.2016 by Daniela Ionescu
Member comments:

No comments yet
Facebook comments:


Member Ad


OR


Copyright © 2015-2016 Gateway Solutions s.r.o.
SupportPrivacy PolicyTerms of UseTestimonials
Desktop / Tablet | Mobile