MLM Gateway Logo

ONGELOFELIJKE OPPORTUNITEIT!

Beste MLM'ers,

Er staat zich momenteel een ongelofelijke "once in a lifetime" gebeurtenis voor de deur te wachten.

Nerium International, het bekende Anti-Aging bedrijf heeft na 7 jaar groot succes in Amerika besloten om de Europese markt te veroveren!

Dit bedrijf heeft maar liefst 2.000.000.000$ (miljard) dollar omzet gegenereerd sinds 2011. Bovendien heeft Nerium International op Nr1 van de Inc500 Fastest Growing Companies in Amerika gestaan. Als dit nog niet alles is heeft Nerium International ook tweemaal in de top 20 gestaan van de Direct Selling Administration in Amerika.

Om deze redenen doet zich momenteel een uiterst unieke kans voor om samen met mij als een van de allereersten op die trein te springen. En je weet wat ze zeggen, de eerste 5 jaar van een MLM bedrijf zijn de belangrijkste voor het verkrijgen van succes. Met Nerium International begeef je je op de "Ground Floor". 

Het compensatieplan van Nerium International is gewoonweg subliem. Het is een unilevel compensatiemodel en je kan bijvoorbeeld commissies verdienen tot 10 niveau's diep in tegenstelling tot andere MLM bedrijven je  "maar" laten verdienen tot 7 niveau's diep. Dit gaat gepaard met verschillende cash-bonussen en een verleidelijke auto-bonus. Naast je commissies en andere extra bonussen krijg je na verloop van tijd ook vaste "life-style bonussen".

Daarbuiten zijn de producten simpelweg top. Nerium International werkt samen met de beste onderzoekers, wetenschappers en productontwikkelaars over heel de wereld. Ook werken zij samen met de beste universiteiten zoals onderander het geliefde en bekende "Princeton University". Het is niet voor niets dat Nerium International haar mega omzet grotendeels komt van effectieve klanten en niet enkel van partner naar partner.

Wat maakt de producten van NERIUM INTERNATIONAL dan zo uitzonderlijk? Wel, onze producten zijn onder andere:

1. Vegan

2. Glutenvrij

3. Parabenen vrij

4. Cruelty free

5. Nature-based

6. Dermatologisch getest

7. Hypoallergeen 

8. Niet-comedogeen

9. Geschikt voor alle huidtypes

10. Zowel voor man als vrouw

Het spannendste van allemaal is namelijk dat Nerium International een volledige RELAUNCH plant op 1 februari 2019. NEORA wordt dan geboren dat steunt op 7 jaren succes van een reeds bewezen uiterst succesvol MLM bedrijf, genaamd Nerium International.

Momenteel ben ikzelf de enige levende ziel die Nerium vertegenwoordigt in België. De Anti-Aging markt staat op springen. Ik zoek dus haastig mensen in mijn team die samen met mij België willen veroveren en andere landen in Europa. Kijk naar Herbalife en dergelijke. Mocht je daar vanaf het begin bij kunnen zijn waren je broodjes nu gebakken. NU VANDAAG is je kans met Nerium International!

Bekijk a.u.b. volgende video op "www.thelastrunclub.com".

Je kan ook alvast een kijkje nemen op mijn link "www.nerium-belgium.be".

Partner worden kan slechts al vanaf 49€!

Graag hoor ik snel van jullie terug. Indien gewenst kunnen wij Zoomcallen of een afspraak inplannen.

Mijn enthousiasme is groot, en terecht.

Met collegiale groeten,

Silvio Vandebeek

This article was published on 08.12.2018 by Silvio Vandebeek
Author's business opportunity:

Nerium International - Anti-Aging products, 49 USD to join
Join

Member comments:

No comments yet
Facebook comments:


Member Ad
Be your own Boss
Don't let anyone say being your own boss is hard. I am my own boss and I have fun everyday doing it. I am a independent designer with Chalk Couture I do high end diy home decor and gifts.


OR
Member Ad
Real cash on Earnsmart.
Get Earnsmart Real Cash now. https://www.earnsmart.co.ke/signup.php?aff=EngineerEliudClick the link.



Copyright © 2015-2022 Gateway Solutions s.r.o.
SupportPrivacy PolicyAffiliate TermsTerms of UseTestimonials
Desktop / Tablet | Mobile