MLM Gateway Logo

Essens - česká kosmetická společnost

Essens je česká MLM společnost, která se původně zabývala vůněmi. 

Vznikla v roce 2011. V dnešní době jsou to nejen parfémy, ale i kosmetika bez parabenů, přírodní potravinové doplňky, biologicky odbouratelné, koncentrované čistící prostředky , v letošním roce přibylo i cestování.

 Kosmetika  je vyrobena bez použití parabenů a také je dermatologicky i oftalmologicky testována.

Doplňky stravy jsou zpracovávány nejmodernějšími a převratnými technologiemi a revolučními metodami  jako je Totaloe , mikronizace, inhibice enzymů a vícevrstvé potahování tablet, tím může garantovat maximální možné množství aktivních látek a vyšší účinnosti doplňků stravy.

Čistící produkty Essens jsou biodegradabilní, tedy biologicky rozložitelné. Neobsahují totiž žádné toxické látky a jsou tím pádem šetrné jak k našemu zdraví, tak k našemu životnímu prostředí. Jsou to  koncentráty.

Pro registrované členy je připraveno spoustu výhod :

Registrace je zdarma, k ničemu Vás nezavazuje, získáte " " vlastní parfumerii " " , " " vlastní kosmetiku " " , " " vlastní drogerie" , " " vlastní domácí lékárna " " ,  nakupujete podle potřeby , nakupujete za kolik chcete, využíváte okamžitou slevu až 30% , možnost využití dalších slev při vyhlášení akcí Essens , za každý nákup body, které Vám můžou zlevnit Váš nákup hned v dalším měsíci ( body najdete u každého produktu, parfému ) , pro ty, kteří rádi a často cestují nyní výhodně i letenky ( později i zájezdy a zážitky) ,  dárečky za objednávky = možnost účastnit se vyhlášených akcí od firmy ( nejsou pravidelné), případně možnost soutěžit v našich podpůrných skupinkách a pod. , objednáváte na eshopu z pohodlí domova , objednávku přijmete kde si určíte - doma, v práci, v kanceláři a pod. , při registraci karty další 20% slevu na vybrané produkty , sleva platí 30 minut po zaregistrování .

Zaregistrovat se můžete na https://www.essens.cz/registration.php    , ID 10046472 , Věra Hánová

Asi jediná nevýhoda  je, že registraci je třeba ještě aktivovat do 30 dnů, a to jakoukoli bodovanou objednávkou = je úplně jedno zda to bude za 1 bod či za více. 

This article was published on 08.07.2019 by Věra Hánová
Author's business opportunity:

Essens - čistící prostředky - Kosmetika, Free to join
Join

Member comments:

No comments yet
Facebook comments:


Member Ad


OR
Member Ad
Retire With Dignity
I want to drop $810,000 into your lap. And, it's gonna cost ya A WHOLE DOLLA! Give me a break! How many people do you know that have $1.00? Click the link for Details:



Copyright © 2015-2022 Gateway Solutions s.r.o.
SupportPrivacy PolicyAffiliate TermsTerms of UseTestimonials
Desktop / Tablet | Mobile