MLM Gateway Logo

WELLNESS and Fit

Hubnutí je jednoduché - pokud nemáte nemoc nebo problémy se štítnou žlázou. Pokud ano, měli byste navštívit lékaře. Pokud ne, vše co potřebujete, je jen spálení více kalorií než jíte. Většina odborníků tvrdí, že denně ztratit 250 kcal je zdravé. Ano, je to opravdu tak jednoduché. Žádné koktejly, žádné pilulky, žádné diety. Vaše aktuální váha je výsledkem Vašich stravovacích a pohybových aktivit. Na závěr můžeme konstatovat, že trvalé výsledky můžete dosáhnout pouze s trvalou změnou návyků. Neočekávejte, že zůstanete štíhlý po dietě, pokud se nadále budete úplně stejně chovat jako předtím. Nyní, jak se blížíte ke svým 30. narozeninám, můžete se divit, že jste přibrali, i když jste nikdy nezměnili Vaše stravovací návyky nebo cvičení. Je to kvůli Vašemu základnímu metabolismu, který po 20. roce začne méně pracovat - což je vlastně přirozené u každého.


Takže existují dvě možnosti, jak postupovat na cestě ke hubnutí: a) budete jíst méně kalorií, nebo, b) spálíte více kalorií. Nejúčinnější je kombinace písmen a) a b).


Jíst méně kalorií neznamená jíst toho méně, ale stravovat správně. Jíst méně sladkostí je dobrým krokem, ale nejlepším by bylo, kdyby zcela nahradíte cukrovinky. Totéž platí i pro cukr v nealkoholických nápojích, čaji nebo kávě. Jasným důvodem jsou "prázdné kalorie". Jsou to kalorie bez výživné hodnoty. Takže na svačinu si zvolte jablko místo sladké tyčinky. Jablko je sladké, křupavé, lahodné a obsahuje nejen fruktózu ale i vitamíny, vlákninu a tekutiny.

Rozlišujeme makroživiny a mikroživiny. Pod pojmem makroživiny rozumíme: bílkoviny, tuky a sacharidy. Do druhé skupiny se zařazují mikroživiny - vitamíny, minerály a aminokyseliny. Dnešní strava často obsahuje příliš mnoho makroživin a nedostatečně makroživiny. Zatímco mikroživiny pomohou Vašemu tělu zůstat v rovnováze, tak nadměrné množství makroživin způsobuje jen to, že se stanete tučným. Když budete obědvat nebo večeřet nechoďte do all-you-can-eat bufetu, nebo pokud ano, nevybírejte vše co jen vidíte. Lidé s nadváhou mají tendenci jíst více, než by potřebovali. Důvodem je hormon leptin, který je zodpovědný za pocit hladu, a je produkován z tukových buněk. Čím více tukových buněk máte, tím více leptinu se produkuje. Bohužel čím více leptinu produkuje naše tělo, tím méně je citlivý náš mozek a necítíme nasycenost. Zapnutí vědomí je nezbytné, když někdo chce zhubnout, a to zejména znamená vědomé jedení.



Kyan Wellness Xtreme Trojúhelník obsahuje biotin, chrom a zinek, které přispívají k normálnímu metabolismu makroživin. Chrom přispívá k udržení normální hladiny glukózy v krvi. Kyan Sunrise obsahuje vitaminu B6, který přispívá k regulaci hormonální aktivity.


Když mluvíme o spalování kalorií, první instancí je základní metabolismus. Když spálíte více kalorií, než sníte, tak se s tím tukové buňky zmenšují a budete štíhlejší. Pokud by chtěl někdo efektivně spalovat kalorie, tak dobrý energeticky výnosný metabolismus je prospěšný.



Kyan Sunrise obsahuje biotin, niacin, kyselinu listovou a vitaminy B1, B6, B12 a C, které přispívají k normálnímu metabolismu.



Váš základní metabolismus můžete zvýšit i s tím, že získáte svaly. A opět to má jednoduchou logiku. Základní metabolismus Vám klesne na polovinu, když dosáhněte svých dvacátých let. Důvod: s poklesem růstových hormonů se snižuje podíl svalů v celém těle. Takže, pokud to kompenzujete, kompenzujete i snížení základního metabolismu. Dokonce můžete jít ještě dál, a stavět více svalů s čím můžete zvýšit svůj základní metabolismus ještě více. Navíc, takzvaný "Afterburn efekt" spaluje kalorie i po cvičení.



Aminokyseliny hrají významnou roli při rozvoji svalové hmoty. Kyan Sunrise obsahuje kyselinu listovou, která přispívá k syntéze běžné aminokyseliny. Kyan Sunset obsahuje vitamin D, který přispívá k udržení normální funkci svalů. Kyan Nitro Xtreme obsahuje zinek, který přispívá k normální syntéze proteinu.



Pokud budujete svaly nedivte se, pokud váha neukazuje obrovské zlepšení. Svaly mají jinou hustotu než tuky. To znamená, že 1 cm³ svalů váží o 12% více než 1 cm³ tukových buněk. Takže pokud budujete svaly a zároveň i snížíte i obsah tuku, výsledek nebudete viditelný na váze, i když pocítíte pozoruhodný rozdíl ve tvaru těla.


Pokud trénujete vytrvalostní sporty máme pro Vás Kyan Sunrise, který obsahuje vitaminu B6 a B12, jakož i kyselinu listovou které prispevajú ke snížení únavy a vyčerpání, aby podporovaly Váš kardio program. Vitamin B6 přispívá k normálnímu metabolismu bílkovin a glykogenu.


Zejména glykogen hraje důležitou roli v produkci energie v buňkách, takže můžete jet rychleji a déle a tím spálíte více kalorií.


Takže teď jezte něco dobré a začněte pracovat na Vašem letním těle! Výsledek budete milovat.

This article was published on 17.02.2017 by Tatiana Perčak-Bilynets
Member comments:

No comments yet
Facebook comments:


Member Ad
Do simple online tasks
Time Bucks is free to join. Earn by performing any number of tasks. I tend to do at least ten a day. Pay is paid automatically into your choice of where it will be paid , I opted for Paypal.


OR
Member Ad



Copyright © 2015-2022 Gateway Solutions s.r.o.
SupportPrivacy PolicyAffiliate TermsTerms of UseTestimonials
Desktop / Tablet | Mobile