MLM Gateway Logo

Ponuka spolupráce

Dobrý deň.

      Ponúkam vám možnosť oboznámenia sa so spoločnosťou Sirael Cosmetics. Je to nová spoločnosť, ktorá prišla na slovenský a český trh 1.10.2014. Keďže dnešný človek sa dnes chce vyhnúť chemickým výrobkom, Sirael vám ponúka prírodné produkty.

      V tejto spoločnosti som sa rozhodla pracovať, pretože naše produkty pomáhajú. A pomáhať ma baví. Môžem zákazníkom poradiť a niečo sa tiež naučiť. Jednoduchý predaj výrobkov by ma totiž nebavil. Takto sa učím a pomáham. V podpornej skupine na facebookovej stránke sa dozvedám veľmi dobré rady, aký produkt na aký zdravotný problém odporučiť a dozviem sa aj skúsenosti zákazníkov, ako im tieto produkty pomohli. Ďalšie produkty majú využitie vo wellnes a v masážnych salónoch. Pretože naše produkty pomáhajú, liečia a voňajú.

        Ďalšia dôležitá vec, ktorá sa mi na tejto spoločnosti páči, sú prijateľné ceny pre obyčajných ľudí. A keďže sú naše produkty cenovo dostupné pre každého, sú u zákazníkov veľmi obľúbené. Je to aj vďaka tomu, že zákazníci sú s nimi spokojní. Zakaždým, keď zákazníkovi pomôžem, mám veľkú radosť. Produkty Sirael vďaka svojim účinkom a skvelej cene nemajú konkurenciu.

     Naše produkty sú určené na upevnenie Vašej krásy a zdravia, na relax, wellnes, ale tiež na zdravotné problémy, s ktorými sa stretávate. Sú to tieto produkty : kvalitné parfumy, masážne gély , konopná kozmetika, kokosové oleje, bambucké maslá, kozmetika s granátovým jablkom, silice, detská kozmetika, pleťové krémy a oleje, Tea Tree Oil kozmetika, Manuka kozmetika, balzamy na pery, bylinné masti, rastlinné oleje, opaľovacie krémy, ručné vyrábané mydlá, špeciálne séra, Panthenolová kozmetika , balzamy, Biovitality kozmetika, bylinné masti, káva a čaje REISHI, doplnky stravy REISHI, ďalšie potravinové doplnky, Aloe vera, Wellnes nápoje, rastlinné mydlá - ručne vyrábané a séra.

      Registrácia do spoločnosti je úplne zadarmo a k ničomu vás nezaväzuje. Nie sú určené ani minimálne objednávky. Po registrácii nakupujete za členské ceny. Katalóg produktov si môžte prezrieť tu : http://www.sirael.sk/online-katalog.

     Zaregistrovať sa môžte tu : http://www.sirael.sk/registracia. Uveďte číslo sponzora : 13305.

     Môžte sa pridať tiež na moju facebookovú stránku : Voňavé recenzie.

      Ak ste sa rozhodli pre spoluprácu so mnou a so Sirael, budem sa tešiť. Ak nie, nevadí, možno sa rozhodnete neskôr.

          Prajem vám príjemný deň.

     
This article was published on 05.11.2016 by Eva Pagačová
Author's business opportunity:

Sirael - prírodná kozmetika, Free to join
Join

Member comments:

No comments yet
Facebook comments:


Member Ad
Stem cell for super health
Anti-aging is more than just being wrinkle free - it is all about a healthy and vibrant life!There are so many articles out there on stem cells


OR
Member Ad
$100 Roblox Gift Card!!!
Take this short survey and get a $100 Roblox gift card. It’s free to sign up!! No payment required!



Copyright © 2015-2022 Gateway Solutions s.r.o.
SupportPrivacy PolicyAffiliate TermsTerms of UseTestimonials
Desktop / Tablet | Mobile