MLM Gateway Logo

Wil jij ook genieten van 4 tot 6% ROI?

Wat zou het voor je betekenen als je mee zou kunnen profiteren van een bedrijf dat onder meer betrokken is geweest bij de beursgang van bekende bedrijven zoals Tesla, Alibaba of Facebook en waarvan de CEO full time adviseur is van de Wereldbank?

We laten je graag zien hoe je wekelijks 4-6% rendement maakt met dit bedrijf, zelfs zonder een commerciële activiteit of een team op te bouwen.

Sinds mei 2009 opende de SFG Group haar eerste internationale kantoor in Spanje. In 2013 werd Questra Holdings Inc. als naam geïntroduceerd en is actief in verschillende domeinen, zoals online veiling, onroerend goed en IPO's (een miljardenmarkt).

Investeren mét kapitaalsverzekering kan al vanaf €90 tot €500.000 per transfer. 
Betalen en opnemen kan via de bankrekening, ADVcash, PerfectMoney en Bitcoin. Wekelijks krijg je een SMS en een e-mail over het gemaakte rendement en wekelijks beslis je of je de winst wilt opnemen of gaat herinvesteren (cumuleren) waardoor je kapitaal nog sneller groeit.

Groot voordeel van dit bedrijf is dat 25 fondsmanagers ieder met 4% van jou ingelegd geld handelen. Ze hebben een samenwerking met Bloomberg sinds 2016 en een verzekeringsfonds van ruim €53.000.000 bij D.A.S.
Questra is actief in meer dan 28 landen en heeft momenteel 158 medewerkers. Ze beschikken over alle benodigde licenties en op de website geven ze aan waar deze licenties opvraagbaar zijn.

Wil je toch een team opbouwen of enkel je familieleden inschrijven? Dan krijg je over je gehele netwerk commissie van 5-15% en carrièrebonussen tot €500.000!  Het maximale volume in je netwerk is onbeperkt.
Het openen van een eigen kantoor behoort ook tot de mogelijkheden en er zijn leuke vakantie incentive 's te winnen. De nieuwste incentive is een vakantie op de Kaapverdische eilanden.

Graag laat ik je aan de hand van een calculator zien welke rendementen je kan halen. We voeren het gewenste startbedrag in en kunnen ook ingeven dat je vanaf een bepaald moment wekelijks geld wilt opnemen. 

Registratie is volledig gratis en je betaald geen extra's, lidgelden of fees om te kunnen deelnemen.
Leuk extraatje is dat je vanaf een bepaald carrièreniveau een renteloze lening kan krijgen voor je droomauto of droomhuis!

Stuur mij een berichtje en we maken een persoonlijke afspraak via Skype. Er staat een volledig team voor je klaar om je te helpen en natuurlijk mag je ook rechtstreeks vragen stellen aan Questra via de email of de chat.

Hoop snel van je te horen!

Miranda

This article was published on 04.11.2016 by Miranda Geelen
Author's business opportunity:

Questra - investment , 90 USD to join
Join

Member comments:

No comments yet
Facebook comments:


Member Ad
$25 GRANTS
$25 one time, 5 income centers, company helps build team of 39,check out my incentives including Pattys Cow Pie Party, grants available, first come first served, get in position now,


OR
Member Ad
ONLINE since 2017! DeFiStaking
Long-term business and unique concept!You can simply open an account for FREE and get started with 100 USDT. If you have any questions - please get in touch.



Copyright © 2015-2022 Gateway Solutions s.r.o.
SupportPrivacy PolicyAffiliate TermsTerms of UseTestimonials
Desktop / Tablet | Mobile