MLM Gateway Logo

Mobzoid - o modalitate de castig fara investitie - Pentru incepatori

Mobzoid afacere online prin care poti castiga un venit pasiv prin faptul ca raspunzi apelurilor telefonice primite pe mobilul tau. Castigati credite la fiecare apel pe care il primiti si acumulati credite care mai tarziu se transforma in bani.

Site-ul are ca obiect de activitate si vanzarea de publicitate din care se pot castiga bani, in varianta in care doriti si un venit activ, castigurile fiind distribuite prin sistemul MLM pe baza matricelor - in functie de nivelul atins in activitatea desfasurata.

Mai exista si alte modalitati de castig in cadrul afacerii online prin recrutarea altor parteneri in afacere, acestia fiind distribuiti pe 4 nivele, la momentul in care ati inregistrat 1000 de persoane sunteti distribuiti automat in matricea care va da posibilitatea sa primiti o masina din partea firmei, in momentul in care ati ajuns in varful matricei.

De specificat este faptul ca nu trebuie sa investiti niciun leu in afacere, inscrierea este gratuita, iar dupa completarea chestionarului de interese, aflat in aplicatia pe care o veti instala pe mobil din Google Play, veti castiga primii 25 de euro, iar din acel moment castigati bani la fiecare apel primit la care raspundeti.

Puteti si sa investiti in afacere daca doriti sa avansati in matrice, sau daca aveti o afacere, puteti cumpara publicitate cu care apoi sa va promovati afacerea sau sa o vindeti ulterior altor persoane interesate.

Despre afacere gasiti mai multe prezentari postate pe You tube, pe care daca le vizualizati veti intelege foarte bine modul in care functioneaza afacerea.

Daca nu ai inca o afacere online si nici experienta in domeniu, aceasta este cea mai buna oportunitate de a incepe, inscrierea este gratuita si poti castiga bani fara alte investitii sau poti sa dezvolti afacerea reinvestind profitul obtinut.

La inscriere o sa va rog sa folositi ID 30698, dupa care sa va instalati pe telefonul mobil aplicatia Mobzoid din Google Play, aplicatia nu functioneaza decat pe telefoanele cu Android.

Setati User si Parola la fel ca si pe site-ul de inscriere (biroul virtual), logati-va in aplicatie, completati chestionarul din Contul meu, bifati cat mai multe domenii de interes, salvatil si din acel moment incepeti sa castigati bani.

La fiecare apel primit, pe ecranul telefonului va apare o reclama si un buton de skype, care va da posibilitatea sa ascundeti reclama si sa raspundeti la telefon, iar la inchiderea apelului, pe ecran va reapare reclama care va disparea dupa 10 secunde si primiti creditul in aplicatie.

Si eu sunt un incepator in arta afacerilor online dar aceasta se pare ca merge, asa ca nu pot sa va doresc decat "Succes in afaceri"!

This article was published on 07.02.2017 by Elvis Olaru
Author's business opportunity:

Mobzoid - ID inscriere 30698 - Castiguri online , Free to join
Join

Member comments:

No comments yet
Facebook comments:


Member Ad
Funding your Dreams!
Hi this is Karen with KLJ Lending. Let's get you funded in 3-7 days with no down payment or collateral. Must have 650 credit and $27k annual income. Text' Funding' to 215-309-7209


OR
Member Ad
Make a Full Time Income Now ~
100% Passive Hands Off Income!NEW Sales & Marketing System will earn YOU $500 $1,500 $3,500 $7,500 and even $11,000 in commissions Paid Daily with No explaining No Calling and No selling involved.



Copyright © 2015-2022 Gateway Solutions s.r.o.
SupportPrivacy PolicyAffiliate TermsTerms of UseTestimonials
Desktop / Tablet | Mobile