MLM Gateway Logo

Klub Global3000

S tímto projektem jsem se seznámila roku 2016 v srpnu. Je to český projekt.  Líbili se mi tam produkty, které jsem tak dlouho sháněla za lepší cenu a aby si je mohl dovolit každý, kdo by je chtěl užívat. Systém u tohoto projektu je trošku jiný než u ostatních MLM systému co znám. Je to bodový systém narůstající. Takže když dosáhnete určité pozice, tak tam zůstanete a nemusíte každý měsíc znova a znova obhajovat.

 K tomuto projektu se přidružují obyčejný eshopy, které mají produkty co se dobře prodávají a většinou si je hodně lidí žádá. Nejdůležitější jsou produkty, které mají důležitou roli ve zdraví. Vyrábějí se zde v Čechách a kvalita je vysoká. I eshopy se zaměřují na českou výrobu a prodej. Proto se mi to zamlouvá asi nejvíc z nabízených MLM. Tvoříte zde také svůj tým, který dostane odpovídající podporu. 

Přidružených eshopů je už více jak 6, takže máte stále s čeho vybírat. Například cukrovinky, Puma a Disney oblečení a doplňky, produkty pro miminka, produkty pro Vaše mazlíčky zvířecí, šperky, dětský nábytek, oříšky, čaje od doktora Popov, produkty od Grešíka a mnoho dalších známých značek. Nyní se domlouvají ještě parfémy. A další eshopy se můžou přidávat a přidružovat, počet není omezen, spíše vítán. Tak kdyby někdo vlastnil eshop a chtěla zvýšit prodej, tak se k nám také může přidat, je nás už přes 10 000 samospotřebitelů a nabízejících produktů. 

Pro mě největším a nejdůležitějším jsou produkty na výživu a zdraví, mám je osobně vyzkoušené a pomáhají, tak jak mají a dokonce bych řekla, že to co  obsahují by se v lékárně nedalo ani koupit. 

Klub Global už se rozšiřuje na Slovensko i Polsko a to je veliký pokrok. Takže jak jsem psala, nemusí se k nám přidávat jen samospotřebitelé, ti co hledají přivýdělek, ale i eshopy se skvělými produkty, jste všichni u nás vítáni.   

Těším se na Vás Dubská

This article was published on 23.03.2017 by Jolana Dubská
Author's business opportunity:

Club Global3000 - welnes a další , Free to join
Join

Member comments:

No comments yet
Facebook comments:


Member Ad
Check this Out !!!!!
Hi, there this video where people are making incredible income helping people raise their credit score, minimize their taxes


OR
Member Ad
Breaking the Mold



Copyright © 2015-2022 Gateway Solutions s.r.o.
SupportPrivacy PolicyAffiliate TermsTerms of UseTestimonials
Desktop / Tablet | Mobile