MLM Gateway Logo

Prüvit ketoner. Viktnedgång, mer energi, högre fokus och högre motivation.

Hej mitt namn är Andreas Söderberg och jag jobbar som Team leader inom Prüvit! I Sverige så är jag en nyckelperson som leder ett stort team som jag utbildar inom både kost och hälsa samt hur man blir en bra ledare. Jag söker just nu dig som gillar att anta utmaningar och bygga ett långsiktigt samarbete inom försäljning och utbildning inom prüvit business! 

Vi säljer ett kosttillskott som främjar välmående och viktnedgång! Det enda kosttillskottet på marknaden som innehar 8 patent och det enda kosttillskottet som ger den effekt som det utlovar. Google ketoner och läs om vad dess hälsofördelar är och du kommer att märka att ketoner är ett kosttillskott som ligger före sin tid. I och med att det ligger före sin tid så har du stora möjligheter att bygga en business som faktiskt levererar vad JAG lovar.

Absolut, produkter är superbra! MEN hur kan du veta att du kommer att lyckas som säljare? Först och främst måste vi titta på vem och vilka du har som mentorer och sponsorer. 

Vem är Andreas? Jag är 30 år gammal och har 5 barn! 2 som är mina biologiska och 3 som är min sambos barn. Att uppfostra fem barn är ingenting man bara gör utan det är någonting som kräver stort tålamod och mycket kärlek. Jag har ägt och drivit 2 bolag tidigare och varit VD på ett internet café samt en hamburgare restaurangkedja som heter Babas.  Utöver detta så har jag 15 års erfarenhet inom sociala medier och byggt upp instagram konton till över 500.000 följare. Med mig i ledningen så kommer jag att göra allt jag kan för att hjälpa dig så långt som du vill nå! Det som krävs av dig är en vilja att nå dina mål och att du vågar drömma! 

Vilka har jag med mig? Mina mentorer och sponsorer är prüvits bästa säljare som Joe Rogister och Tim King samt Fredric Edenhorn! Dessa 3 personer har hjälpt mig att nå många av mina mål och hjälper mig att utvecklas varje dag. Tillsammans med dessa 3 personer så kommer du att lyckas exakt så långt som du vill.

Är du nyfiken och vill veta mer så skickar du iväg ett meddelande till mig och skriver en kort presentation om varför vi ska satsa på just dig! Vi söker inte efter personer som inte vill kom någonstans i livet! Vi vill ha dig som vill uppnå drömmar, vi söker dig som vill, vi söker dig som kommer att bli prüvits nästa stjärna. Passar detta dig så är det bara att skicka iväg ditt meddelande och så återkommer jag till dig så snart som möjligt.

This article was published on 09.07.2020 by Andreas Söderberg
Author's business opportunity:

Pruvit - ketoner, 385 USD to join
Join

Member comments:

No comments yet
Facebook comments:


Member Ad


OR
Member Ad
Breaking the Mold



Copyright © 2015-2022 Gateway Solutions s.r.o.
SupportPrivacy PolicyAffiliate TermsTerms of UseTestimonials
Desktop / Tablet | Mobile