MLM Gateway Logo

https://venture-alliance.com/?ref=stanka

Venture-Alliance přináší jednoduchý a spolehlivý způsob, Jak investovat. S tímto programem získáte užitečný nástroj pro investice a vytváření zisku. Dlouholeté zkušenosti Venture Aliance JSOU zárukou BEZPEČNOSTI vašich Investic.  

Od roku 2009 se společnost Venture Aliance  aktivně podílí na investicích high-tech ve střední a východní Evropě. Na svém účtu má 67 úspěšně realizovaných projektů. Tato zkušenost se stala základem pro rozvoj a pochopení další strategie Venture Aliance. Společnost vstoupila do online prostoru s myšlenkou kolektivního financování, který by vyhovoval potřebám dnešních trhu investic rizikového kapitálu.  V roce 2015, vedení Venture Aliance rozhodla restrukturalizovat společnost. V současné době je počet zaměstnanců Venture Aliance více než 100 lidí a každý z nich je skutečný profesionál ve svém oboru. 

Firma si klade za úkol  pomoci každému investorovi, aby se stal členem velkého, přátelského, silného a zkušeného týmu. Investujeme do budoucnosti, pomáháme druhým získat solidní dividendy.

Každý uživatel nebo investor se může seznámit s registračními dokumenty společnosti Venture Alliance . Web je velmi přehledný, je na něm mnoho informací o firmě. 

Počet firem: 9823953 kontrola registr 

Adresa: VENTURE ALLIANCE INT LTD 2nd Floor, LOWRY mlýn, LEES STREET, Pendlebury, Swinton, Manchester, Velká Británie, M27 6DB Company No. 09823953

Konkrétně k programu, který nabízíme :
Partnerský program: za doporučení v 1.linii 12%, ve 2. linii 3%. 
Https://www.youtube.com/watch?v=SoLVOwCu0eo 

Program JE vhodný pro jednotlivce i síťaře !

1. Jednoduchý  

2. Automatické výplaty na mnoho peněženek

3. Bez klikání a zbytečného vyčkávání

4. Bez ztráty ČASU

5. Velký Výběr peněženek

6. Vyděláváte, (i KDYŽ jste jednotlivec s malou částkou)  kolem 2,4% denně  

Zisk i příp. provize JSOU VYPLÁCENY Automatický - INSTANT na Vasi peněženku IHNED, Včetně víkendu! Velmi příjemný program!, který mohu po svých několikaměsíčních zkušenostech jen DOPORUČIT (Viz moje zisky: http://prntscr.com/auy7h7)

https://www.youtube.com/watch?v=SoLVOwCu0eo - odkaz pod videem

This article was published on 21.04.2016 by Stanislava Cveckova
Member comments:

No comments yet
Facebook comments:


Member Ad
Nexus Snap Program
We mentor, educate, and support you with your own business. Would it be of value to you to meet me for a discussion? Can I tell you how this short call wil connect you to top earners and people .


OR
Member Ad
Double Rewards Program
Elevate your financial experience & earn double rewards with this revolutionary debit card. Get away from high interest credit card & get $2 p $1 spend, business opportunity options also avail.



Copyright © 2015-2022 Gateway Solutions s.r.o.
SupportPrivacy PolicyAffiliate TermsTerms of UseTestimonials
Desktop / Tablet | Mobile