MLM Gateway Logo

100% commissies met affiliate marketing

Hallo beste lezer,

Affiliate marketing is het gemakkelijkste verdienmodel wat er bestaat. Nu heb ik een manier gevonden hoe je 100% commissies kunt verdienen. 

Wat is affiliate marketing?

Dat is, het op social media promoten van andermans producten en/of diensten waarover jij een commissie ontvangt.

Die commissie kan variëren van 1% tot en met 100%. 

Ik weet niet wat jij vindt, maar ik heb liever iedere keer 100% over bijvoorbeeld €50 = €50 commissie, dan 1% over €50 = €0,50 commissie. 

Maar waar vind je producten/diensten waarover 100% commissie verdient??? Dat zijn meestal digitale producten zoals online cursussen. 

Die kun je promoten op social media en wanneer iemand zo'n cursus via je affiliatelink koopt, ontvang jij die 100% commissie direct op je rekening.

Het enige dat je nodig hebt is een affiliatelink/website om te kunnen promoten en de cursus zelf om deze te kunnen door sturen nadat iemand via jouw link heeft gekocht.

Zo'n affiliatelink/website kost €10,- en een online cursus over bijvoorbeeld Online geld verdienen kost €50,-. Totaal ben je dan € 60,- kwijt, maar daarna kun je wel je leven lang je link promoten en oneindig €50 commissies verdiene

In die cursus staan allerlei tips hoe je je affiliatelink op social media kunt promoten.

Stel dat je €250,- extra per maand wilt bijverdienen, dan heb je slechts 5 mensen in 1 maand nodig die de cursus via je je affiliatelink kopen (5 x €50 = €250,-)

Uiteraard zijn er ook uitgebreidere cursussen van bijvoorbeeld €250. Dan heb je maar 1 klant per maand nodig. Of je wilt € 2.500 per maand verdienen, dan heb je 10 klanten per maand nodig.

Je kunt zelf dus je eigen rekensom hiervoor maken, wat je zou willen verdienen.

Als je graag voor jezelf zou willen werken thuis of waar dan ook en dit lijkt je wel wat, klik dan HIER en kies de cursus die bij je past.  

Lees mijn review over dit product.

Nog meer tips vind je op www.verdienwijzer.nl Nog meer vragen? Stel al je vragen op messenger aan me.

In mijn geval had ik mijn investering van 60,- binnen twee dagen er al weer uit. Ik heb zelf nog meerdere afiliate websites, en heb nu een passief inkomen via internet. Ik kan er nog niet van leven, werk nog gewoon bij een baas, maar dit duurt niet lang meer. 

Jacko Meijaard van de internetsuccesgids heeft me alles geleerd. Ik ben nu zelfs lid van de 10k mer maand club van Jacko, en heb geregeld met hem een skype-call. Jacko is er van overtuigd dat ik over enige tijd ook op 10K in de maand zit!

op www.verdienwijzer.nl heb ik meerdere blogs staan over Jacko Meijaard


Ik hoop dat ik wat voor je kan betekenen!

Op jouw succes!

Geert

 
This article was published on 17.07.2019 by Geert Louters
Author's business opportunity:

affiliate marketing - affiliate marketing, Free to join
Join

Member comments:

No comments yet
Facebook comments:


Member Ad


OR
Member Ad
I Bought 50 Leads, Signed Up 7!
Contact Leads That Are Really Interested In a Home Business. They Are Waiting For Your Call or Message.



Copyright © 2015-2022 Gateway Solutions s.r.o.
SupportPrivacy PolicyAffiliate TermsTerms of UseTestimonials
Desktop / Tablet | Mobile