MLM Gateway Logo

Ligroinidia.Business Mentor


Susipažinkite su savo susidomėjimu klestinčiu verslu internete!

daugiau nei pusė planetos tikisi naudoti internetą 2018 m.



Mes suteikiame Jums įrankius ir mokymus pasinaudoti šia galimybe per interneto rinkodaros programą

Kaip naujus darbuotojus įtraukti į komandą per trumpą laiką? 


  • Mokymasis ir darbuotojų įgūdžių tobulinimas, verslo požiūriu, itin prasmingas. Jie prasideda nuo pirmos dienos ir tampa nuosekliu procesu, kai Jūsų darbuotojai pradeda palaipsniui tobulėti. Žinoma, gali užtrukti, kol Jūsų investicijos atsipirks, tačiau ilgalaikis pelnas, susijęs su darbuotojų mokymu, turės įtakos pokyčiams. Trumpalaikių mokymo programų išlaidos užtikrina, kad išlaikysite kvalifikuotus ir produktyvius darbuotojus, kurie padės Jūsų įmonei sėkmingai augti.

Kaip juos motyvuoti ir išlaikyti motyvaciją? 

  • Darbuotojų motyvacija yra, ar bent jau turi būti vienas iš svarbiausių klausimų direktoriams, vadovams, personalo vadovams ir vadybininkams. Vadovas turi sugebėti rasti jautrias stygas savo pavaldinių sielose, kurias įtakojant galima motyvuoti juos pasiekti aukštų darbo rezultatų. Teisingas nepiniginių motyvų naudojimas paskatina personalą kuo efektyviau naudotis savo žiniomis, gebėjimais, talentais.

Nuo ko priklauso efektyvus darbas?

  • Paplitusiai nuomonei, kad našų darbą lemia žmogaus asmenybės tipas, prieštarauja faktas, kad darbo efektyvumas priklauso ne nuo to, kas Jūs esate (asmenybė), o nuo to, ką Jūs darote (elgesys). Turime žinoti, kaip nukreipti ir pakeisti žmogaus elgesį, kad jis dirbtų efektyviai. Specialistai tvirtina, kad yra 10 paprastų taisyklių, lemiančių našų darbą: asmenybės tipas neturi įtakos darbo efektyvumui; efektyvumui įtakos turi elgesys;



Greitai besikeičianti verslo aplinka, augantys rinkos ekonomikos poreikiai verčia perkainuoti nuolatinio švietimo bei saviugdos svarbą. Šiuo metu jau neužtenka turėti prestižinės mokslo įstaigos diplomą. Žymiai svarbiau yra gebėti išlaisvinti savo potencialą ir išmokti pritaikyti žinias kasdieninėje verslo praktikoje.


MENTORIUS - PERDUODA ŽINIAS IR PAKELIA SPARNUS


  • Pasiekti šį iš pažiūros nelengvą tikslą gali padėti populiarėjantis ugdomasis vadovavimas ir mentorystė.

Nauda organizacijai Mentorystės programa didina organizacijos pelną. Mentorystė sumažina darbuotojų paieškos, atrankos ir kaitos kaštus. Mentorystė taupo vadovų laiką, padeda išlaikyti darbuotojus ir parodyti, kad jie yra vertinami, sukurti jiems patrauklią darbo aplinką, skatinant asmeninį augimą, formuojant organizacijos kultūrą ir taip išlaikant darbuotojų lojalumą organizacijai. Mentorystės dėka atsisakoma konsultantų iš išorės, organizacijos plėtra bei darbuotojų profesinių kompetencijų ugdymas vykdomas vidiniais įmonės resursais ir taip taupomos įmonės lėšos. Mentorystės programa leidžia darbuotojams suvokti strateginius organizacijos tikslus bei jų siekti. Mentorystė didina darbuotojų produktyvumą. Skatina bendradarbiavimą tarp padalinių, skyrių, departamentų. Mentorystė užtikrina organizacijos plėtrą ir kultūros pokyčius, vieningą organizacijos vertybių, vizijos, misijos sampratą. Mentorystė skatina inovacijas organizacijoje – labiau patyrę, aukštesnių kompetencijų turintys darbuotojai (mentoriai) perduoda savo žinias, patirtį bei išmintį mažiau patyrusiems organizacijos darbuotojams (protežė), padėdami jiems ugdyti reikiamas kompetencijas ir skatindami nestereotipinį mąstymą. Padeda darbuotojams planuoti karjeros kelią, ugdo jų gebėjimą valdyti vykstančius pokyčius, formuoja atsakingą požiūrį į rezultatų siekimą. Mentorystė ugdo profesinį tapatumą. Mentorystė padeda parengti jaunus vadovus rytdienos iššūkiams. Organizacija tampa geidžiamu darbdaviu rinkoje. Mentorystė užtikrina skirtingų kartų darbuotojų sklandų bendravimą ir bendradarbiavimą.    

This article was published on 06.08.2018 by Линас Громов
Author's business opportunity:

Ligroinidia.Business - online business, 5 USD to join
Join

Member comments:

No comments yet
Facebook comments:


Member Ad
TAKE A TOUR OF LIVEGOOD!
LiveGood is revolutionizing the industry with our $9.95 membership model and a game-changing concept - no forced auto-ships! TAKE THE FREE TOUR NOW!!!


OR
Member Ad
Get 100-200 USA Leads a day
get real leads with high conversion rate for your business the exact system I use to become a top Affiliate with all my companies!



Copyright © 2015-2022 Gateway Solutions s.r.o.
SupportPrivacy PolicyAffiliate TermsTerms of UseTestimonials
Desktop / Tablet | Mobile