MLM Gateway Logo

Hogyan 100-300-szorozd meg a pénzed néhány hónap alatt

Szia barátom!


Igen jól olvastad - akár megszázszorozhatod-háromszorozhatod a befektetésed és mindezt csak NÉHÁNY hónap alatt. Hallottál már azokról a szerencsés fickókról akik néhány év alatt megsokszorozták befektetésüket? Igen, szerencsések voltak mert jó időben jó helyen voltak. Ők példaként szolgálnak nekünk arra hogyan lehet egy kis összegű befektetésből akár 100 dollárból 1.000.000 dollárt létrehozni.


Ma egy hasonlóan szerencsés befektetési lehetőségről szeretnék nektek írni. Egy STARTUP cég keres befektetőket cégébe társadalmi finanszírozás útján. A cég célja egy forradalmian új technikai vívmány bevezetése a szállítási forgalomba. Ez az innováció nagyban megkönnyíti az emberek mindennapi életét. A közlekedést biztonságosabbá, olcsóbbá, környezetkímélőbbé teszi. Az új technika bevezetését a piacra 2017 májusára tervezik. Addig előrészvényeket lehet vásárolni a cégnél igen kedvező feltételek mellett. 2017 májusában a cég a tőzsdére megy a részvényeivel ahol is azokat 1 dolláros nominális értéken fogja kínálni. Ma abban a szerencsés helyzetben vagyunk hogy 1 dollárért akár 100-300 részvényt is vásárolhatunk a befektetésünk mértékétől függően. A legkisebb befektetési egység 250 dollár, amiért majdnem 25.000 részvény jár. Ez 2017 májusában 25.000 dollárt fog érni. Azonban nagyobb befektetéssel még jobb feltételek mellett vásárolhatunk és több részvényt kaphatunk. De siess, mert ahogy az idő múlik egyre kevesebb részvényt kínál a cég 1 dollárárt - vagyis a vásárlási feltételek negatívan változnak.


Kedves olvasó, ha érdekel e kiváló befektetési lehetőség és nem szeretnél lekésni e forradalmi vívmány piacra vezetéséről kérlek a részletekért írj az e-mail címemre. Ha nem szeretnél lekésni a vonatról és szeretnél minél előbb befektetni írd meg nevedet, e-mail címedet mellyel bekapcsolódni kívánsz e üzleti lehetőségbe illetve a telefonszámodat nemzetközi formátumban.


Az e-mail címem: andreas.mail.messages@gmail.com

This article was published on 11.01.2017 by Andrea Osacik
Author's business opportunity:

New Railway - transport, Free to join
Join

Member comments:

No comments yet
Facebook comments:


Member Ad


OR
Member Ad
I Bought 50 Leads, Signed Up 7!
Contact Leads That Are Really Interested In a Home Business. They Are Waiting For Your Call or Message.



Copyright © 2015-2022 Gateway Solutions s.r.o.
SupportPrivacy PolicyAffiliate TermsTerms of UseTestimonials
Desktop / Tablet | Mobile