MLM Gateway Logo

Te invit sa calatoresti dupa pofta inimii!

 Dragi români și vorbitori de limba română din intreaga lume, multumesc fiecaruia dintre voi care isi ia acum cateva minute pentru a citi ceea ce doresc sa va comunic pe aceasta cale. 

Majoritatea celor care se inscriu pe acest site  (MLM GATERWAY), doresc sa gaseasca o afacere rentabila sau, daca deja au gasit una, sa-si caute parteneri. Eu ma numar printre aceea care au gasit deja ceea ce cautau si, deoarece sunt entusiasmata de ceea ce fac, doresc sa impartasesc acest lucru si cu voi si, daca si voi veti considera ca vi s-ar potrivi aceasta afacere, v-o veti putea  dezvolta alaturi de mine si profitand de ajutorul intregii noastre comunitati.

Cati dintre noi nu-si doresc sa calatoreasca, sa vada cat mai multe locuri interesante, frumoase, chiar pline de aventuri unele?! Unii doresc concedii pe plajele lumii, altii doresc sa escaladeze munti sau doar sa hoinareasca pe potecile lor. Sau poate doresc unii sa faca vacante de voluntariat in tari mai putin dezvoltate, pentru a ajuta la realizarea unor proiecte in folosul populatiilor bastinase (scoli, fantani, apeducte etc.) Poate doresc unii sa vada elefantii, leii, tigrii, hipopotamii la ele acasa.

Foarte multi dintre noi nu ne putem permite realizarea unora dintre aceste vise, fie din lipsa de timp, fie din lipsa de resurse financiare, fie din ambele mutive.

Iata insa ca s-a nascut posibilitatea de a traii excursii si concedii de neuitat:

In anul 2005, doi americani au hotarat sa realizeze un proiect original in domeniul turismului, care sa permita aproape oricui accesul la calatorii si vacante in cat mai multe  colturi ale lumii. Din America pana in Asia, din Europa pana in sudul Africii, din Australia pana in America Latina, totul este posibil. Astfel au luat nastere Clubul de Vacante "WorldTravels" si "DreamTrips" care au, la ora actuala, membrii si reprezentanti in 28 de state ale lumii.

Clubul ofera doua modalitati de a calatori, la preturile cele mai bune din piata de turism, garantate contractual. 

Prima modalitate este cea à la carte, unde se pot rezerva bilete de avion, hoteluri, masini, apartamente sau case de vacante, croaziere si multe altele.

A doua modalitate este produsul "vedeta" a clubului - pachetele de vacante de vis, pachete predefinite pe o anumita perioada de timp, intr-o anumita locatie, numai in hoteluri si resorturi de 4 si 5 stele.

Pentru a beneficia de toate aceste produse in cea mai bine cotata industrie turistica din lume ( cu peste 23 de premii in domeniu), trebuie sa devii membru al clubului. In aceasta directie ai mai multe posibilitati: fie doar membru care sa beneficiezi de produse, sau membru si reprezentant in acelasi timp. In a doua varianta ai si posibilitati de castig, functie de cat timp investesti in afacere, respectiv de marimea si puterea echipei pe care o construiesti. 

Pentru a intelege foarte bine tot ceea ce am povestit pana acum si, nu numai, atasez un scurt filmulet (18 min.) din care veti afla tot ceea ce trebuie stiut pentru a putea hotara daca, si cum, doriti sa deveniti parteneri ai clubului nostru. 

Va doresc vizionare placuta si putere de decizie!

Imi puteti scrie pe adresa: alinamaldin@yahoo.com

Video:  https://youtu.be/eC88N_iyiX0

This article was published on 18.07.2017 by Speranta Gutsch
Author's business opportunity:

DreamTrips and Worldventures - VIP Vacations, 250 USD to join
Join

Member comments:

No comments yet
Facebook comments:


Member Ad


OR
Member Ad
Insane Opportunity
A $19.50 investment pays out $200 continuously! Traveling? Get up to 50% cash back on trips. Investing? Get between 8-28% ROI on vacation properties. There are more benefits!!! Click to learn more.



Copyright © 2015-2022 Gateway Solutions s.r.o.
SupportPrivacy PolicyAffiliate TermsTerms of UseTestimonials
Desktop / Tablet | Mobile