MLM Gateway Logo

Husker du hva du jobbet med tilbake i år 2001...?

Dersom du i 2017 fortsatt hadde fått betalt for de timene du la ned i jobben din i 2001, kunne livet ditt sett litt annerledes ut i dag?

De fleste som er i arbeid i dag jobber én time og får betalt for én. Jobber du i en måned får du betalt for én måned. Slutter du å jobbe, slutter du også å få betalt. Grunnen til at jeg startet med ACN var at jeg kunne få betalt om igjen og om igjen i mange år for en jobb jeg gjorde én gang. Det har vist seg å stemme, og jeg er sjeleglad for at jeg tok det valget å starte i ACN. Jeg får betalt for den jobben jeg gjorde i går, i fjor, for fem år siden.
https://youtu.be/ZvQ66XtsmDk

Firmaet ACN er i dag i 25 land, i fire verdensdeler og har en omsetning på over 5 milliarder kroner. Firmaet er et kundeanskaffelsesfirma. Vi lever av kunder, som alle andre firmaer, og ACN har i dag millioner av disse. Selskapet er i dag verdens største direkteselger av telekommunikasjon, energi og andre essensielle husholdningstjenester. Er du verdens største i noe så betyr det at en har fått til noe særskilt. Firmaet har et mål om å bli verdens største nettverksselskap, uansett tjenester og produkter. 

Hva er det så selskapet tilbyr? Alle selskaper må ha kunder, og hva ACN tilbyr kundene er mobiltjenester, energi, fasttelefon, digitaltelefoni/bredbånd, TV, sikkerhetstjeneste – avhengig av hvilket land kundene bor i, og DU kan drive forretning i alle disse ACN-landene, og få betalt på dine kunders regninger og på de andre kundenes regninger som er i ditt team.

Som alle kunder, hvor hen du måtte være kunde, får man en månedlig regning, som må betales. Gjennom ACN kan DU få betalt hver gang kundene dine betaler regningene sine, måned etter måned, år etter år, så lenge de er kunder hos ACN.

ACN går i partnerskap med operatører som leverer tjenester som f.eks. energi, bredbånd, TV etc... Du får altså betalt når du hjelper folk til å bli kunde hos ACN og som da vil benytte seg av tjenestene og produktene. Høres det smart ut? Det vil jeg si det gjør.

Husk at disse tjenestene som energi, mobil, bredband etc klarer du deg ikke uten i dagens samfunn. Altså er dette tjenester som alle bruker, akkurat som deg.

Ellers tilbyr ACN produkter innenfor helse & velvære (Benevita) og hår-/hudpleie (Aluminé). Vi har et EU-godkjent system som går på vektkontrollering/vektreduksjon. Dokumentasjon finner kundene på nettbutikksidene.

Tjenestene ACN tilbyr er du avhengig av, og som du må betale for hver måned, dersom du er kunde. Produktene derimot er det ikke alle som benytter seg av og inntektene derfra vil variere sammenlignet med provisjon fra tjenestene.

Disse produktene får en ikke kjøpt noen andre steder enn gjennom DIN nettbutikk. Denne nettbutikken drifter ACN for deg. Alle oppdateringer skjer automatisk, du har en nettbutikk på alle de språkene som er nødvendig:
www.blb.acnshop.eu
Du trenger IKKE tenke på det tekniske, ALT tar ACN seg av for deg. Kunder som kjøper tjenester/produkter via din nettbutikk får du betalt på gjennom deres bruk av disse.

Kjenner du noen som kunne tenke seg å ha en nettbutikk? Du løser en lisens og så er du eier av en nettbutikk i 25 land, i fire verdensdeler. Høres det spennende ut? Internett og netthandel er kommet for å bli!

Det ENESTE du skal gjøre er å skaffe kunder, og så kan du lære andre å gjøre det samme. Er noen inne på din nettbutikk, og velger å kjøpe, da trenger du ikke å tenke på levering av varer. ACN sender varene/produktene direkte til kunden, og du får betalt.

Når du selv skaffer kunder i nettbutikken, så får du betalt på TO måter: 1. Opp til 10% provisjon på tjenestene. 2. 20% på produktene som handles

Det aller viktigste for deg som IBO (Independent Business Owner), og som gjør at du har en fremtid i ACN, er:

  • Du har en nettbutikk, der du har løst en lisens EN gang. Du har fått en rettighet til å drive i alle 25 land ACN er inne i. Du skaffer noen kunder, og den FØRSTE kunden er DEG SELV. Det første målet er å skaffe 20 personlige kunder så fort som mulig. Er det mulig? Ja, så absolutt, du må bare snakke med folk.  
  • Du introduserer forretningskonseptet til minimum to andre, som da blir dine samarbeidspartnere. Det beste er selvfølgelig at du velger ut/snakker med folk du kunne tenke deg å samarbeide med. Disse to nye skal altså da gjøre som deg: Skaffe minst 20 personlige kunder og å finne minimum to samarbeidspartnere. 
  • Hvorfor gjør vi dette, å bygge opp et team med flere nettbutikker? For at du skal slippe å skaffe en mengde kunder alene. Har du fått med deg to nye personer så er dere nå TRE som er ute og skaffer kunder. Alle disse nye kundene blir en del av ditt nettverk, og du tjener også provisjon på disse kunders regninger. 
  • Så blir det å kopiere det samme for alle nye som blir med i ditt nettverk: Skaffe minimum 20 kunder og å lære bort til nye som ønsker å være med. Slik fortsetter det 7 nivåer nedover, og du får betalt på alle kunders regninger månedlig. 
  • Når de andre nettbutikkene i ditt nettverk skaffer kunder, får du betalt.  

Dersom alle som blir introdusert for dette, skaffer 20 kunder, så vil du i ditt 7.nivå ha 128 nettbutikker og 5080 kunder. Dette er et matematisk eksempel, og det vil aldri bli helt slik. Noen vil gjøre som du sier, andre vil ikke gjøre noe i det hele tatt, selv om de har betalt lisensen. Menneskene er forskjellige og prioriterer forskjellig.

Om vi ser på det 7.nivået, og bare der, har vi 2560 kunder. Dersom vi sier at omsetningen er på 200 kroner, da er omsetningen på 512 000 i DIN nettbutikk/mnd. Av det får du 7% som er omlag 35000 kr/mnd. Hva er gjennomsnittslønnen i Norge, tror du?

De aller fleste har denne forretningen som et tillegg til den daglige jobben. Du kan tjene atskillig mindre, og mye mer, enn de 35000/mnd – alt er avhengig av hvor mye du legger ned i timer. ACN setter INGEN begrensninger på hvor mye du kan/skal tjene. Kjenner du TO personer som vil tjene ekstra penger? Hvis JA, da er du nesten dømt til å lykkes. Men, du må snakke med mennesker, og helst med de som vil noe mer enn å bruke ”fritiden” sin på å se på TV, eller hva det skulle være.

Dersom vi ser på produktsalg og ser for oss at du har bygget det samme teamet. I tillegg til de 20 kundene på tjenester, så har de også et salg på 1500 kr/mnd. Er 1500 kroner mye når det gjelder produktsalg? Neppe! Da har du over 74000 kr/mnd. Produktene har MYE høyere marginer, men disse inntektene vil variere sammenlignet med tjenester.

ACN kan du kalle en ”hybrid” – dvs at de både selger produkter og de leverer tjenester. En fantastisk kombinasjon.

I ACN kan du få lønnsforhøyelse når du får til noe. Når du starter, så kvalifiserer du deg. Alle starter som en TT og ved 6 kundepoeng er du kvalifisert, QTT. Du får poeng for hver tjeneste kunder abonnerer på. Dette betyr at du lett kan kvalifisere deg som QTT den første kvelden. Du bruker strøm, har mobil, internett....... Da skulle det være lett å bli QTT. Nå utløses det kundeanskaffelsesbonus, CAB. Du har startet en ny og skal lære denne å skaffe sine første kunder. Når denne personen er kvalifisert utløses det en bonus til deg.

Jo fortere du stiger i gradene, dess bedre bonusutbetalinger får du også. INGEN KUNDER, INGEN BONUS!!

Det er IKKE betaling for å starte nye nettbutikker; det er nettbutikker som skaffer kunder du kan få betalt på. Er det logisk?

Det ALLER viktigste i denne forretningen er: At du er lærevillig! Forteller sjefen din deg at du i morgen må reise på et kurs, ja, så reiser du på kurset. Du nekter ikke å tilegne deg mer kunnskap. I ACN er det ingen som kan si at du skal reise på opplæring, det valget må du ta SELV. Du er nemlig din EGEN herre. Du velger selv om du vil oppdatere deg. Dette er den største utfordringen i denne forretningen.

Teamet ditt ønsker at du skal lykkes, og dess mer du er med på opplæring og gjør det som må til, dess mer lykkes de andre i teamet ditt. Samarbeid er nøkkelen til suksess i direktesalg.

Oppdateringer og opplæring får du gjennom teamet ditt, via online-sidene til ACN, det blir arrangert lokale møter, regionale møter og internasjonale møter. I oktober 2017 er neste internasjonale Event i Madrid. INGEN vil oppnå suksess i denne forretningen dersom de utelater å bli med på opplæring. Dette er et ”lagspill”. Der får du bruk for dine kvalifikasjoner. 

Hva kan du få ut av dette, dersom det legges en innsats i det, og som du IKKE har i dag? 

  1. Ser du at du kan få noe som du ikke har i dag? 
  2.  Er du totalt økonomisk uavhengig slik situasjonen din er i dag?  
  3. Hvor lenge har du jobbet pr i dag? Hvordan er pensjonsutsiktene dine? 
  4. Synes du den planen du styrer livet etter i dag fungerer godt?  
Du kan i grunnen ikke nå si at du ALDRI har fått en mulighet etter å ha sett ACNs forretningskonsept. Det mener nå jeg. Her kan du få akkurat HVA DU ER VERDT!!
This article was published on 22.04.2017 by Bjørn Laupsa-Borge
Member comments:

No comments yet
Facebook comments:


Member Ad
Social media jobs 50$ per hour
✅No Experience Required.✅Work at Home


OR
Member Ad
Crowd 1 networking
https://crowd1.com/invitelink/?code=VXkxV0psM1FUaEdOajlYU1g5azhSdkc0a1N6cTZPVGlFU1lvR3p2Y2RTOFdINEJESHZOMmxjdEVZZS9sdXpnbg==Come join crowd 1 you can change your life



Copyright © 2015-2022 Gateway Solutions s.r.o.
SupportPrivacy PolicyAffiliate TermsTerms of UseTestimonials
Desktop / Tablet | Mobile