MLM Gateway Logo
Our Professionals
Sandile Swart  Recommended Professional
South Africa View all >>

SUPER BIZNIS BEZ KONKURENCIE UŽ 17 ROKOV NA TRHU

Bezkonkurenčný projekt MLM - sieťový marketing Už 17 ROKOV NA TRHU so stovkami tovarov, služieb, ubytovania v EÚ ZADARMO pre celú rodinu BEZ OBMEDZENIA! Možnosti dovoleniek aj ALL INCLUSIVE úplne ZADARMO. Sme na trhu vyše 17 rokov! Zvýšte si príjmy nezávisle od vlády a zamestnávateľov. Darujeme Vám 6.000 AKCIÍ v hodnote 6.000 USD nadnárodnej svetovej spoločnosti ihneď na Váš účet, ktorý Vám otvoríme. Vyplatenie AKCIÍ je garantované priamo spoločnosťou - 1 USD minimálne za 1 AKCIU! Máme TISÍCE akcionárov. 

Neustále profitky, aj keď nepracujete a vyplácanie provízií celý život z práce vašich ľudí bez predaja tovaru, poisťovania a podobne.

Systém je dedičný a nemá vo svete MLM konkurenciu.

Prichádzajú k nám ľudia z iných MLM a podnikania, pretože pochopili jedinečnosť našej ponuky.

Tu potrebujete len 60 € na rozbehnutie Vášho obchodu s vysokým príjmom a taktiež zarobíte aj z investície. Pritom stačí tento šancu ponúknuť inému. Najmä rodine a všetci zbohatnete. Nevyrovná sa to žiadneho MLM a iného. Všade sú nejaké vstupy, ale tu z vášho vstupu máte okamžitý výnos - dovolenky, zľavy, služby a VOC, len používanie kariet, čo je SUPER. Nepotrebujete tovar, priestory, pokladňu, zamestnancov, inventúry, ani ŽL !!! Staneme sa Vašimi doživotnými poradcami - stále Vám budeme posielať nové ponuky SUPER. Poskytneme Vám aj výnosy na účte bez vstupných poplatkov s príjmom cca 1000 € a viac mesačne. POZNÁTE NIEČO LEPŠIE?

Kto si zakúpi ZLATÉ ČLENSTVO za 850 € jednorázovo dostane províziu 340 € za každého klienta ihneď. Zároveň 6000 AKCIÍ, ale aj SUPER projekty s vysokým príjmom mesačne bez práce pravidelne a opakovane na Váš účet !!! Stačí sa zaregistrovať !!!

POZOR !!! Pre ľudí s malým príjmom je možné vstúpiť iba za 10 €. Okamžite získať 1 diel Super Angličtina za 17 € v Transcendenčnej hladine - rýchlo sa pamätá, vyrobené špeciálne pre nás. Zasielame elektronicky, môžete si stiahnuť do tabletu, na CD a mať stále pri sebe. Hovorí sa tu aj po Slovensku.

Dostanete aj zoznam voľných pracovných miest na trvalý alebo brigádny pomer v Rakúsku, Švajčiarsku iv EÚ.

Ak získate 5 klientov po 10 € dostanete našu BENEFIT CARD za 60 € ZADARMO so všetkými výhodami a zapojením do MLM.

Následne pokračujete v získavaní členov klubu cez tento e-mail. Ak sa Vám naplní stav ešte 30 ľudí, podarujeme vám 6.000 AKCIÍ v hodnote 6.000 USD, ktoré Vám pripíšeme okamžite na svoj účet, ktorý Vám ZADARMO vytvoríme. Vyplatenie je Garantovaná spoločnosťou SKY WAY - info nižšie.

Získate nové, veľmi exkluzívne možnosti výnosu na nete.

Vašou aktivitou sa rýchlo dopracujete k tomuto DARU, lebo je malý vstup a celkovo bezkonkurenčná i veľmi štedrá ponuka. Keby to bolo aj ½ roka stojí za to. Ďalšie 6.000 akcií dostanete znova pri získaní 30 nových členov. Pre rýchle naštartovanie vášho obchodu prikladáme náš účet, kde si môžete ihneď zaplatiť SUMU: 60 € alebo 10 €

IBAN: SK48 0900 0000 0004 5138 9318

SWIFT / BIC: GIBASKBX

VS: TELEFÓNNE ČÍSLO

Poznámka: MENO

Už existujúci členovia sa môžu zapojiť bez platby, aby rozšírili sieť a tiež získali 6.000 AKCIÍ - OPAKOVANE!

Po nabehnutí platby Vás ihneď zavoláme, aby sme zistili Vašu adresu a iné.

DÔLEŽITÉ - možnosť výmeny Vašich tovarov, reštaurácie, relax. pobytov, masáže, kozmetiky a služieb pre naše členstvo vo všetkých vstupoch - www.goldenclub.sk.

Nemusíte nič predávať, len ak chcete. Stačí šíriť našu ponuku aj týmto e-mailom z domova bez rôznych školení, výdavkov a ďalších povinností. Niektoré školenia, ktoré vám pomôžu zmeniť život STOVKY - TISÍCE €!

Sú TO LEN DRAHÉ REČIČKY a strata času bez konkrétnej ponuky. http://maximalnipotencial.cz/trenink. Zárobok pre prednášajúcich. U nás je dôležité informovať prostredníctvom tohto e-mailu čo najviac ľudí.

Už nemusíte vyhľadávať iné ponuky MLM, kde budete potrebovať vlastné nákupy a každého v sieti.

U nás máte všetko pod jednou strechou a každý si objedná tovar sám ak chce.

Naša klubová kartička s Licenciou je dobrá pre každú firmu aj iný MLM ako doplnkový bonus BONUS - sociálny program pre zamestnancov, lebo je prenosná. Mala by byť aj v každej rodine, lebo Vám ušetrí STOVKY - TISÍCE € ročne len pri jej predložení u nás, ale i našich partnerov.

Nepotrebujete stovky až tisíc ľudí, aby ste niečo zarobili.

Môžete využívať výhodné nákupy tovaru za VOC, čo sám o sebe je dobrý ZISK!

Máme tovary aj z iných MLM, kde sme si kúpili LICENCIE pre vás, aby ste mali k nim prístup.

POSTAVTE BUDÚCNOSŤ VÁŠIM DEŤOM A CELEJ RODINE.

Ušetríte TISÍCE € len na registráciách. Vytvorili sme MLM len s malou jednorázovou investíciou 60 € je dobrý zisk bez rizika.

Provízia za každého klienta je 20 € az práce vašich ľudí po 10 € !!!

Spolupráca aj bez ŽL. Zarobené peniaze Vám ešte raz zhodnotíme s týždenným alebo mesačným vyplácaním bez práce.

U nás napr .: investícia - 100 € = 30 € výnos, 500 € = 200 €, 1.000 € = 400 €, 2.000 = 800 €, 5.000 = 2.000 €!

VÝNOS MESAČNE je SUPER RENTA alebo na pôžičky, hypotéku, leasing, štúdiá aj keď nastali nejaké nepredvídané okolnosti a dieťa môže doštudovať !!! Investície máme aj v BTC - mena, ktorá neustále stúpa a tím má ďalší zisk.

Vložte každému dieťaťu nejakú čiastku a postarajte sa o ich budúcnosť.

Investované peniaze vám vyberú a vy budete môcť vyberať kedy chcete !!!

SUPER VÝNOSY a PRÍJEM pri spolupráci - www.bohatstvo.vezmi.sk

Na výnosy môžete získať výhodnú pôžičku mimo Bánk.

Majitelia BENEFIT CARD majú zadarmo reklamu na 2 roky. Zlaté členy do 5 rokov ZADARMO, kde chodia naši členovia pravidelne a tisíce ďalších za mesiac - www.vip.vipreklama.sk

ÚSPEŠNÉ TIPOVANIE - čísla, ktoré sú vyberané na základe matematiky, veštky, astrológy, numerológie, štatistiky a kartárky. Stovky výhercov a veľké výhry už skoro 2 roky !!!

Dôležitý MLM pre náš život a celú rodinu. U nás rýchlo zarobíte, aby ste sa mohli zapojiť alebo si objednať u nás i tieto produkty - www.topbiznis.vezmi.sk

Vysoký príjem pri spolupráci aj cez sieť. Prečo spolupracovať - ​​www.goldenclub.sk/marketing.html

Rýchlo si zarobíte a zainvestujete na nové auto zadarmo, pre každého bez dosahu exekútora - www.autozadarmo.vezmi.sk

 

Postupne Vám umožníme ďalšie projekty aj bez poplatkov s opakovaným príjmom. Peniaze - provízie zasielame aj šekom.

Našej ponuke sa nevyrovná zisková investícia do zlata alebo diamantov.

Zmrazíte si peňazí a zhodnotenie dnes je mizivé. U NÁS ZA KRÁTKU CHVÍĽU UŽ NIKDY NEMUSÍTE PRACOVAŤ !!!

Niektorí aktívnejší u nás zarobí behom ½ roka cca 1.000 € mesačne a stále viac. Nedávno sme presiahli len na Slovensku viac ako 160 000 členov klubu. www.benefit.vipreklama.sk - dobre prečítajte našu ponuku.

V súčasnej dobe potrebujete aj príjem, pretože môžete prísť niekedy o prácu a nebudete mať na rôzne výdavky, pôžičky a iné. KATASTROFA je neodvratná.

Netrápte sa v zahraničí v podradných prácach za minimálnu mzdu. Nestaňte sa OTROKOM bez rodiny a vašich detí. Pracujte z domu pri káve bez šéfov a denného stresu, niekedy 3 hod. cestovaním i drahými podnájmov. Zabijete si celý život za minimálne zisky s vysokou réžiou. Opatrovanie starých ľudí je veľmi stresové a ťažké. Zostarnete s nimi bez radosti zo života. Opatrovať cudzie deti a sami ste skoro dieťa je až trestný čin sám na sebe. Zhromažďovať ovocie a zeleninu na brigádach je strašná zláka, ťažká práca, ktorá sa z mnohých dôvodov týka zdravia a veľkých cestovných výdavkov a rôznych poplatkov za sprostredkovanie.

Klasické podnikanie potrebuje veľký kapitál aj z Bánk. Mnohí skrachujú - až 80% do roka ako hovorí štatistika. Potom vám všetko zoberie a čo ste kedysi zdedili. S nami nepotrebujete tovar, kanceláriu, pokladňu, predajne, pracovníkov, ktorí platia mzdy a žiadne odvody. Nemáte žiadne STRESY, kontroly a inventúry.

Naši akcionári - budúci MILIONÁRI z celého sveta sa pozrieť v MINSKU 1.7.2017 na svoju investíciu v Ekoparku spoločnosti SKY WAY, ktorá spustila testovaciu prezentáciu.

SKY WAY - Doprava budúcnosti - video č.1 TU! a č.2 TU!

Viac na www.buducnost.vezmi.sk - pridajte sa k nám.

Nákup akcií, nahrávanie vašich dokladov a celkovej operácie Vám urobíme ZADARMO.

Kontaktovať môžete: Pondelok - Piatok od 11:00 do 18:00 hod. Košice, 0915 946 538

 

S pozdravom Mgr. Anna Kufová - manažér predaja

NAJNOVŠÍ E-MAIL NA PREPOSIELANIE OBCHODNEJ PONUKY - so svojim menom

Najlepšia ponuka na trhu bez rizika. U nás ste stále ziskový, aj keď nepracujete. Tento text sa stále skopíruje do predmetu.

Najlepšia ponuka na trhu bez rizika. U nás ste stále ziskový, aj keď nepracujete.

PS: Naši spolupracovníci zasielajú svojim známym a priateľom prvý e-mail druhý v poradí. Po cca 3 dňoch opakovane obidva naraz na pripomenutie sa.

This article was published on 03.10.2017 by Vendelin Pohly
Member comments:

No comments yet
Facebook comments:


Member Ad
Get 100-200 Leads a day
Discover the system I used to win the MLM Gateway referral Contest several Times. 100 to 200 Real Leads 24/7


OR
Member Ad
Bling into Spring
Let's have some fun and Bling into Spring! Looking for two people to have fun and earn a paycheck with a little side business. Having a special this month. What do u think?



Copyright © 2015-2022 Gateway Solutions s.r.o.
SupportPrivacy PolicyAffiliate TermsTerms of UseTestimonials
Desktop / Tablet | Mobile