MLM Gateway Logo

SUPER BIZNIS BEZ KONKURENCIE UŽ 17 ROKOV NA TRHU

Bezkonkurenčný projekt MLM - sieťový marketing Už 17 ROKOV NA TRHU so stovkami tovarov, služieb, ubytovania v EÚ ZADARMO pre celú rodinu BEZ OBMEDZENIA! Možnosti dovoleniek aj ALL INCLUSIVE úplne ZADARMO. Sme na trhu vyše 17 rokov! Zvýšte si príjmy nezávisle od vlády a zamestnávateľov. Darujeme Vám 6.000 AKCIÍ v hodnote 6.000 USD nadnárodnej svetovej spoločnosti ihneď na Váš účet, ktorý Vám otvoríme. Vyplatenie AKCIÍ je garantované priamo spoločnosťou - 1 USD minimálne za 1 AKCIU! Máme TISÍCE akcionárov. 

Neustále profitky, aj keď nepracujete a vyplácanie provízií celý život z práce vašich ľudí bez predaja tovaru, poisťovania a podobne.

Systém je dedičný a nemá vo svete MLM konkurenciu.

Prichádzajú k nám ľudia z iných MLM a podnikania, pretože pochopili jedinečnosť našej ponuky.

Tu potrebujete len 60 € na rozbehnutie Vášho obchodu s vysokým príjmom a taktiež zarobíte aj z investície. Pritom stačí tento šancu ponúknuť inému. Najmä rodine a všetci zbohatnete. Nevyrovná sa to žiadneho MLM a iného. Všade sú nejaké vstupy, ale tu z vášho vstupu máte okamžitý výnos - dovolenky, zľavy, služby a VOC, len používanie kariet, čo je SUPER. Nepotrebujete tovar, priestory, pokladňu, zamestnancov, inventúry, ani ŽL !!! Staneme sa Vašimi doživotnými poradcami - stále Vám budeme posielať nové ponuky SUPER. Poskytneme Vám aj výnosy na účte bez vstupných poplatkov s príjmom cca 1000 € a viac mesačne. POZNÁTE NIEČO LEPŠIE?

Kto si zakúpi ZLATÉ ČLENSTVO za 850 € jednorázovo dostane províziu 340 € za každého klienta ihneď. Zároveň 6000 AKCIÍ, ale aj SUPER projekty s vysokým príjmom mesačne bez práce pravidelne a opakovane na Váš účet !!! Stačí sa zaregistrovať !!!

POZOR !!! Pre ľudí s malým príjmom je možné vstúpiť iba za 10 €. Okamžite získať 1 diel Super Angličtina za 17 € v Transcendenčnej hladine - rýchlo sa pamätá, vyrobené špeciálne pre nás. Zasielame elektronicky, môžete si stiahnuť do tabletu, na CD a mať stále pri sebe. Hovorí sa tu aj po Slovensku.

Dostanete aj zoznam voľných pracovných miest na trvalý alebo brigádny pomer v Rakúsku, Švajčiarsku iv EÚ.

Ak získate 5 klientov po 10 € dostanete našu BENEFIT CARD za 60 € ZADARMO so všetkými výhodami a zapojením do MLM.

Následne pokračujete v získavaní členov klubu cez tento e-mail. Ak sa Vám naplní stav ešte 30 ľudí, podarujeme vám 6.000 AKCIÍ v hodnote 6.000 USD, ktoré Vám pripíšeme okamžite na svoj účet, ktorý Vám ZADARMO vytvoríme. Vyplatenie je Garantovaná spoločnosťou SKY WAY - info nižšie.

Získate nové, veľmi exkluzívne možnosti výnosu na nete.

Vašou aktivitou sa rýchlo dopracujete k tomuto DARU, lebo je malý vstup a celkovo bezkonkurenčná i veľmi štedrá ponuka. Keby to bolo aj ½ roka stojí za to. Ďalšie 6.000 akcií dostanete znova pri získaní 30 nových členov. Pre rýchle naštartovanie vášho obchodu prikladáme náš účet, kde si môžete ihneď zaplatiť SUMU: 60 € alebo 10 €

IBAN: SK48 0900 0000 0004 5138 9318

SWIFT / BIC: GIBASKBX

VS: TELEFÓNNE ČÍSLO

Poznámka: MENO

Už existujúci členovia sa môžu zapojiť bez platby, aby rozšírili sieť a tiež získali 6.000 AKCIÍ - OPAKOVANE!

Po nabehnutí platby Vás ihneď zavoláme, aby sme zistili Vašu adresu a iné.

DÔLEŽITÉ - možnosť výmeny Vašich tovarov, reštaurácie, relax. pobytov, masáže, kozmetiky a služieb pre naše členstvo vo všetkých vstupoch - www.goldenclub.sk.

Nemusíte nič predávať, len ak chcete. Stačí šíriť našu ponuku aj týmto e-mailom z domova bez rôznych školení, výdavkov a ďalších povinností. Niektoré školenia, ktoré vám pomôžu zmeniť život STOVKY - TISÍCE €!

Sú TO LEN DRAHÉ REČIČKY a strata času bez konkrétnej ponuky. http://maximalnipotencial.cz/trenink. Zárobok pre prednášajúcich. U nás je dôležité informovať prostredníctvom tohto e-mailu čo najviac ľudí.

Už nemusíte vyhľadávať iné ponuky MLM, kde budete potrebovať vlastné nákupy a každého v sieti.

U nás máte všetko pod jednou strechou a každý si objedná tovar sám ak chce.

Naša klubová kartička s Licenciou je dobrá pre každú firmu aj iný MLM ako doplnkový bonus BONUS - sociálny program pre zamestnancov, lebo je prenosná. Mala by byť aj v každej rodine, lebo Vám ušetrí STOVKY - TISÍCE € ročne len pri jej predložení u nás, ale i našich partnerov.

Nepotrebujete stovky až tisíc ľudí, aby ste niečo zarobili.

Môžete využívať výhodné nákupy tovaru za VOC, čo sám o sebe je dobrý ZISK!

Máme tovary aj z iných MLM, kde sme si kúpili LICENCIE pre vás, aby ste mali k nim prístup.

POSTAVTE BUDÚCNOSŤ VÁŠIM DEŤOM A CELEJ RODINE.

Ušetríte TISÍCE € len na registráciách. Vytvorili sme MLM len s malou jednorázovou investíciou 60 € je dobrý zisk bez rizika.

Provízia za každého klienta je 20 € az práce vašich ľudí po 10 € !!!

Spolupráca aj bez ŽL. Zarobené peniaze Vám ešte raz zhodnotíme s týždenným alebo mesačným vyplácaním bez práce.

U nás napr .: investícia - 100 € = 30 € výnos, 500 € = 200 €, 1.000 € = 400 €, 2.000 = 800 €, 5.000 = 2.000 €!

VÝNOS MESAČNE je SUPER RENTA alebo na pôžičky, hypotéku, leasing, štúdiá aj keď nastali nejaké nepredvídané okolnosti a dieťa môže doštudovať !!! Investície máme aj v BTC - mena, ktorá neustále stúpa a tím má ďalší zisk.

Vložte každému dieťaťu nejakú čiastku a postarajte sa o ich budúcnosť.

Investované peniaze vám vyberú a vy budete môcť vyberať kedy chcete !!!

SUPER VÝNOSY a PRÍJEM pri spolupráci - www.bohatstvo.vezmi.sk

Na výnosy môžete získať výhodnú pôžičku mimo Bánk.

Majitelia BENEFIT CARD majú zadarmo reklamu na 2 roky. Zlaté členy do 5 rokov ZADARMO, kde chodia naši členovia pravidelne a tisíce ďalších za mesiac - www.vip.vipreklama.sk

ÚSPEŠNÉ TIPOVANIE - čísla, ktoré sú vyberané na základe matematiky, veštky, astrológy, numerológie, štatistiky a kartárky. Stovky výhercov a veľké výhry už skoro 2 roky !!!

Dôležitý MLM pre náš život a celú rodinu. U nás rýchlo zarobíte, aby ste sa mohli zapojiť alebo si objednať u nás i tieto produkty - www.topbiznis.vezmi.sk

Vysoký príjem pri spolupráci aj cez sieť. Prečo spolupracovať - ​​www.goldenclub.sk/marketing.html

Rýchlo si zarobíte a zainvestujete na nové auto zadarmo, pre každého bez dosahu exekútora - www.autozadarmo.vezmi.sk

 

Postupne Vám umožníme ďalšie projekty aj bez poplatkov s opakovaným príjmom. Peniaze - provízie zasielame aj šekom.

Našej ponuke sa nevyrovná zisková investícia do zlata alebo diamantov.

Zmrazíte si peňazí a zhodnotenie dnes je mizivé. U NÁS ZA KRÁTKU CHVÍĽU UŽ NIKDY NEMUSÍTE PRACOVAŤ !!!

Niektorí aktívnejší u nás zarobí behom ½ roka cca 1.000 € mesačne a stále viac. Nedávno sme presiahli len na Slovensku viac ako 160 000 členov klubu. www.benefit.vipreklama.sk - dobre prečítajte našu ponuku.

V súčasnej dobe potrebujete aj príjem, pretože môžete prísť niekedy o prácu a nebudete mať na rôzne výdavky, pôžičky a iné. KATASTROFA je neodvratná.

Netrápte sa v zahraničí v podradných prácach za minimálnu mzdu. Nestaňte sa OTROKOM bez rodiny a vašich detí. Pracujte z domu pri káve bez šéfov a denného stresu, niekedy 3 hod. cestovaním i drahými podnájmov. Zabijete si celý život za minimálne zisky s vysokou réžiou. Opatrovanie starých ľudí je veľmi stresové a ťažké. Zostarnete s nimi bez radosti zo života. Opatrovať cudzie deti a sami ste skoro dieťa je až trestný čin sám na sebe. Zhromažďovať ovocie a zeleninu na brigádach je strašná zláka, ťažká práca, ktorá sa z mnohých dôvodov týka zdravia a veľkých cestovných výdavkov a rôznych poplatkov za sprostredkovanie.

Klasické podnikanie potrebuje veľký kapitál aj z Bánk. Mnohí skrachujú - až 80% do roka ako hovorí štatistika. Potom vám všetko zoberie a čo ste kedysi zdedili. S nami nepotrebujete tovar, kanceláriu, pokladňu, predajne, pracovníkov, ktorí platia mzdy a žiadne odvody. Nemáte žiadne STRESY, kontroly a inventúry.

Naši akcionári - budúci MILIONÁRI z celého sveta sa pozrieť v MINSKU 1.7.2017 na svoju investíciu v Ekoparku spoločnosti SKY WAY, ktorá spustila testovaciu prezentáciu.

SKY WAY - Doprava budúcnosti - video č.1 TU! a č.2 TU!

Viac na www.buducnost.vezmi.sk - pridajte sa k nám.

Nákup akcií, nahrávanie vašich dokladov a celkovej operácie Vám urobíme ZADARMO.

Kontaktovať môžete: Pondelok - Piatok od 11:00 do 18:00 hod. Košice, 0915 946 538

 

S pozdravom Mgr. Anna Kufová - manažér predaja

NAJNOVŠÍ E-MAIL NA PREPOSIELANIE OBCHODNEJ PONUKY - so svojim menom

Najlepšia ponuka na trhu bez rizika. U nás ste stále ziskový, aj keď nepracujete. Tento text sa stále skopíruje do predmetu.

Najlepšia ponuka na trhu bez rizika. U nás ste stále ziskový, aj keď nepracujete.

PS: Naši spolupracovníci zasielajú svojim známym a priateľom prvý e-mail druhý v poradí. Po cca 3 dňoch opakovane obidva naraz na pripomenutie sa.

This article was published on 03.10.2017 by Vendelin Pohly
Member comments:

No comments yet
Facebook comments:


Member Ad
Let's shop and earn together
Do you get paid to shop? I do!I am currently looking for 1-2 people to join our crew of successful entrepreneurs who love to shop and help others.


OR
Member Ad
Snap Partners
Is Your Key to Financial Success.Join Snap Partners, Earn commissions and disrupt industries.



Copyright © 2015-2022 Gateway Solutions s.r.o.
SupportPrivacy PolicyAffiliate TermsTerms of UseTestimonials
Desktop / Tablet | Mobile