MLM Gateway Logo

Mohini Network Hungary

Üdvözöllek Mohini Világában!


Ez a Mohini System network cégének közösség építő és hivatalos információs oldala!


Bérbeadást és csapatépítést ösztönző programunkon keresztül bérbe adjuk partnerünk, a licence gazda tudtával és engedélyével havi díjas termékét. 

A termék kizárólagos forgalmazási joga a cég tulajdona, mind bérbeadás, mind értékesítés vonatkozásában.


Ez a termék, egy olyan eszköz, amivel mindenki saját felelősségre saját maga kereskedik, akárcsak a másik majdnem 10 ezer féle egyéb robot program esetében.

Cégünk által kínált robot egyedi ötletek alapján készült el majdnem 3 évnyi előkészület, 2 évnyi programozás és több mint 10 hónapnyi eredményes tesztelés után!


A beállított adatok alapján képes kereskedéseket indítani – pozíciókat tenni- és a beállításoknak megfelelően zárni, minden MetaTrader 4-es felületet is használó brókercég esetében.

Továbbá lehet kereskedni az engedélyezett kereskedői számlán keresztül bármilyen piacon, bármely instrumentumon, bármely pénzeszközzel, amihez a bróker cégnek engedélye van.

Ez a világ bróker piacainak a jelentős részét fedi le!


Termékünk a világ jelenleg egyik leg rugalmasabban beállítható forex robotja, ami a piacon automatikusan, teljesen felügyelet nélkül, vagy akár minimális felügyelet mellett is képes hatékonyan kereskedni. 

Egy instrumentumon a robottal egyszerre több beállítást is lehet használni, így a kereskedés szempontjából az árfolyammozgást jelentős %ban le lehet fedni, ami egészen egyedülálló!


Akárcsak a megtermelt profit, és tőkevédelmi beállítás lehetőségei is, amik pontos használata mellet minimálisra lehet csökkenteni, a veszteség kockázatát.


A robot beállítási lehetőségeinek csupán a kreativitás határai szabnak gátat.

Ehhez képző és oktató segédanyagok állnak rendelkezésre, így a cég biztosítja a kellő információs hátteret, a hatékony felhasználáshoz.

Felületet nyitunk majd a közös gondolkodáshoz, eszmecserékhez, az információk áramlásának, hogy a közösség valóban eredményesen tudja majd használni a terméket!

Éppen ezért, kellő tapasztalat, és kereskedési ismeretek nélkül először a robotot a kereskedő DEMO számláját ajánljuk kipróbálni.

A robot éles számlás használatához tehát először gyakorolj, aztán közben is és folyamatosan gyakorolj, még, még, még gyakorolj!

This article was published on 17.10.2020 by Csercsits Gábor
Author's business opportunity:

Mohini Network Hungary - TÅ‘zsdei robot, 56 USD to join
Join

Member comments:

No comments yet
Facebook comments:


Member Ad
Grow you list Daily
Hi, How would you like to take a 7-day free trial? Make commissionfull support and free training in these 7 days


OR
Member Ad
Easiest $2k/month! Program
LiveGood Turn $49 to $2k/month! Great Products/Prices + Great Income Potential! Lock In Your Spot!



Copyright © 2015-2022 Gateway Solutions s.r.o.
SupportPrivacy PolicyAffiliate TermsTerms of UseTestimonials
Desktop / Tablet | Mobile