MLM Gateway Logo

Mes kartu galime pasiekti daug, dirbant ir siekiant užsibrėžtų tikslų.

Nuo mažens naudoju kokybiškus produktus. Visai nesenai atradau aukštos kokybės produkciją, ir už daugumai prieinamą kainą. Žinau, kad ši informacija reikalinga ir tau. Pradėjus vartoti šią produkciją, taip pat atradau ir galimybę uždirbti. Norėčiau pasidalinti savo atradimu ir perteikti savo žinias tau. Šiuo metu siūlau tau galimybę tapti komandos nariu, kurioje tau bus suteikta visa reikalinga informacija ir pagalba naujam verslui kurti. 

Ar tu norėtum susipažinti su daugiau žmonių, gyventi sveikesnį ir aktyvesnį gyvenimą, naudoti aukštos kokybės produkciją ir būti nepriklausomas nuo darbo vietos, bei išnaudoti naujas verslo galimybes?

Komandai reikalingas rimtai į verslą žiūrintis žmogus, atviras naujovėms, nebijantis bendrauti, motyvuotas mokintis. Jeigu tu toks, laukiu tavęs mūsų komandoje.

Kompanija rinkoje jau 18 metų ir yra 26 šalyse. Lietuvoje ji tik atėjo. Jau nuo rugsėjo mėnesio stebėjau jos veiklą čia Lietuvoje. Stulbinantis augimas. Tai kas buvo planuota padaryti per metus, tai padaryta jau dabar. Ir dabar yra labai geras laikas jungtis, nes išderėtos geros sąlygos. O jos tokios, nes kompanija nori konkuruoti ir užaugti Lietuvoje. 

  Mūsų darbas yra kviesti potencialius partnerius jungtis prie šio projekto, o jų darbas yra toks pat. Čia nėra platinimas. Mes kuriame savo komandas ir gauname išmokas čia ir dabar. Išmokos yra didelės. Įeina visokie bonusai, ir kas svarbiausia pasyvios pajamos. Sakau kodėl dabar yra geras metas, nes paskui kai ji čia užaugs sulėtės augimo tempas, ir naujiems partneriams bus sunku pasiekti karjerą. Mūsų pasyvios pajamos priklauso nuo apyvartos. Kuo daugiau talentingų partnerių, tuo didesni pinigai.

 Todėl aš noriu sukurti profesionalią komandą, kad kiekvienas į tai žiūrėtų rimtai, edukuotųsi ir plėstų savo veiklą. 

Its good opportunity to make good money. The main work in this project is to ask prospects to join to his project use active life products, supplements and everything what relates to active live and not only. There is not distribution. We are creating teams and get big benefits. If we generate 3000 eu per month we get new car and 800 eu per month. If we generate 4000 eu per month we get 1200 eu, if we generate 5000 eu, we get 2500 per month. Its simple. I have already 4 prospects, they have too. So, through all the team we generate around 4000 eu return. So, my income now is around 1200 and have a new car. What I do now: searching for two prospects per month, help my team with issues and spend 100 eu per month on product. I have been working since December and results are tremendous.

This article was published on 29.01.2019 by Alanas Drv
Author's business opportunity:

StaRlife - Nutrition, Health,, Free to join
Join

Member comments:

No comments yet
Facebook comments:


Member Ad
Make $2,047 Passively
Do you want to make a great income by not recruiting anyone and no autoship requirements. LiveGood is Red Hot and it is moving fast. 2×15 forced Matrix. Only $49.95 to get started.


OR
Member Ad
Struggling To $500 Per Month?
Connect with me to learn & earn from my free video training.



Copyright © 2015-2022 Gateway Solutions s.r.o.
SupportPrivacy PolicyAffiliate TermsTerms of UseTestimonials
Desktop / Tablet | Mobile