MLM Gateway Logo

Kako investirati da za nekoliko meseci multiplikuješ ulog 100-300 puta

Da, dobro si pročitao! I ti to možeš! :)


Uz tvoje ulaganje od najmanje 250 dollara možeš da multiplikujes svoj ulog za 100 dol 300 puta u zavisnosti od veličine tvog uloga. I to samo za nekoliko meseci!


Možda si čuo za one srećne koji su načinili svoju sreću uloživši sićus 100-200 dollara u kupovinu akcija nekih startup kompanija (Boeing, Facebook, Google, Apple...) i koji su za nekoliko godina povećali vrednost svojih uloga na 1.000.000 i više dollara. Sada i ti imaš tu jedinstvenu priliku da uložiš novac u akcije startup kompanije koja se odlučila da se finansira preko drušvenog finansiranja (crowdinvesting). Sa tom njenom odlukom nama se otvorila jedinstvena prilika da sudelujemo u stvaranju nove revolucionarne tehnike u oblasti saobraćaja. Nova tehnika će nam doneti novo - sigurniji, ekonomičniji, komfortabilniji, ekološki prihvatljivljiji saobraćaj i transport. Tradicionalni saobraćaj stvara nam velike ekološke probleme. Nova tehnika pruža nove poglede na saobraćaj i čini je efikasnijim. Kompanija uvodi nove mogućnosti u železnički saobraćaj. Nova tehnika implementira revolucionarne patente i inovacije u saobraćaj.


Kompanija planira 2017-te godine maja meseca da izadje sa svojom tehnikom na tržište, ali i da uvodi svoje akcije na berzu sa nominalnom vrednosti od 1 dollar po akciji. Danas ti se pruža jedinstvena prilika da za 1 dollar vrednosti kupuješ 100 do 300 akcija u zavisnosti od visine uloga koje ćeš da uložiš u kupovinu akcija firme. Najjeftiniji paket akcija je za 250 dollara. Sem ovog postoje i drugi paketi sa mogućnosti uloga sa 50.000 dollara. Pkeko kupovine pred-akcija firme ti ćeš dakle da ostvariš profit preko 100-300 puta sa kretanjem cena akcija nagore. Preko kupovine akcija ti stičeš pravo i na dividendu na akcije. Firma ima veoma dobre izglede za budućnost. Ona je već sklopila predugovore sa mnogim zemljama o uvodjenju nove tehnike u saobraćaj u tim zemljama. Reč je o predugovorima vrednim milijardama dollara. Ove zemlje jedva čekaju uvodjenje nove tehnike na tržište.  Na sreću ne treba dugo da čekaju. Revolucija saobraćaja će se desiti maja 2017-te godine. Nemoj da zakasniš voz - budi i ti učesnik te revolucije! Iskoristi jedinstvenu priliku da učestvuješ u radjanju nove tehnike.


Ako si zainteresovan za ovu jedinstvenu priliku i želiš sebi da stvoriš sigurnije sutra i finansijsku stabilnost potraži me preko e-maila. Pošalji mi tvoje ime, e-mail adressu sa kojim želiš da učestvuješ u poslu i tvoj broj mobilnog telefona u internacionalnoj formi.


Potraži me preko e-maila: andreas.mail.messages@gmail.com  

This article was published on 11.01.2017 by Andrea Osacik
Author's business opportunity:

New Railway - transport, Free to join
Join

Member comments:

No comments yet
Facebook comments:


Member Ad


OR
Member Ad



Copyright © 2015-2022 Gateway Solutions s.r.o.
SupportPrivacy PolicyAffiliate TermsTerms of UseTestimonials
Desktop / Tablet | Mobile