Forever Business Owner

Vanuit huis werken

Ik kan heel veel dingen benoemen die je vanuit huis allemaal kan regelen en doen. Maar hoe gaat dat in zijn praktijk, laat ik zeggen mijn praktijk.

Halverwege 2019 heb ik een paar flinke knopen doorgehakt. Ik wilde meer rust in mijn werkrooster (beveiliging) en ik wilde iets gaan doen wat mijzelf uit mijn comfort zone zou halen. Ik heb ontslag genomen, mijn vaste baan opgezegd en begonnen bij een nieuwe baas en ondertussen ook gestart met Forever Living.

Ik zag op een facebookpagina een advertentie die mij meteen aansprak en ik liet mijn gegevens achter. Enige tijd later werd ik gebeld voor een kennismaking. We hadden een afgesproken voor een kop koffie bij van der Valk. Na een anderhalf uur gekletst te hebben en de goede uitleg die ik kreeg, vertrok ik met een boel informatie weer naar huis. De week daarna zouden we gaan starten met videobellen, zoomen en huiswerk opdrachten. Het gehele traject duurde een week van 6 waarbij ik persoonlijk werd begeleid.

Om goed voor de dag te komen wordt er geadviseerd om de producten zelf te gaan proberen. En dat zijn er natuurlijk een heleboel. En je kan ook niet alles zelf proberen omdat je niet alles nodig bent. Het mooie is dat ik samenwerk met een super leuk team en dat er een aantal zijn die de producten gebruiken in hun praktijk. Hierdoor kan ik altijd met vragen terecht over voeding en supplementen.


Af en toe dacht ik hoe ga ik dit onthouden en hoe krijg je producten aan de man / vrouw? Ik heb geen marketing / verkoop achtergrond en dit was helemaal buiten mijn bekende ikje.

Inmiddels zijn we een aantal maanden verder en heb ik inmiddels al een mooie omzet gemaakt. Terwijl ik begin vorig jaar dacht, hoe ga ik dat voor elkaar krijgen?

Lid wordt lid, zo werkt Multi Level Marketing. Er zijn vele bedrijven waarbij je kan aansluiten. Voor mij is het super belangrijk dat ik een klik heb met mijn coach en dat er goede begeleiding is en dat je, je positie/korting niet kwijtraakt. Soms ben ik ook druk met andere dingen.

We hebben regelmatig online trainingen. Gezellig met zijn allen op de zoom. Een team van inmiddels 12 personen die elkaar aanvullen en zo leer je weer van elkaar. Maar ook samen naar mogelijkheden kijken zodat het wiel niet elke keer opnieuw uitgevonden hoeft te worden. 

Ik werk samen met een geweldig team van zelfstandige ondernemende lifestyle coaches. Naast dat we mensen begeleiden naar een energiekere versie van zichzelf, helpen wij jou om hetzelfde te doen. Met je eigen ideeën bouw je -onder de vleugels van dit unieke familiebedrijf, je eigen bedrijf op waarmee je een passief inkomen kunt realiseren.

Forever is de wereldmarktleider op het gebied van hoogwaardige gezondheidsproducten. Forever heeft meer dan 150 producten op het gebied van voeding, huidverzorging en persoonlijke verzorging. Aloë vera-gel vormt de basis van ons assortiment.

Heb je interesse of wil je kennismaken met de producten, stuur mij dan een berichtje op info@karinskast.nl of meld je aan

via deze link

This article was published on 04.03.2021 by Karin Retra van Dokkumburg
Author's business opportunity:

Forever Living - gezondheid, Free to join
Join

Member comments:

No comments yet
Facebook comments:


Member Ad
Sure Money Maker
I get paid a direct deposit


OR
Member AdCopyright © 2015-2020 Gateway Solutions s.r.o.
SupportPrivacy PolicyAffiliate TermsTerms of UseTestimonials
Desktop / Tablet | Mobile