MLM Gateway Logo

Riktig kosthold, bedrer immunforsvaret

Min snuoperasjon startet 1 mai 2016. Var nok litt skeptisk etter å ha prøvd en masse kurer og behandlinger som ikke har fungert så bra for meg tidligere. Gudskjelov at jeg lot meg overtale!!!!

I løpet av de 28 første dagene skjedde det mye;

Fibrosmertene mine ble nesten helt borte, hodepinen forsvant, jeg fikk mye bedre søvn og magen som jeg hadde vært plaget med begynte å fungere som den skulle igjen. Var også mye plaget med halsbrann – dette er heller ikke lenger et problem for meg. Kolesterol- og triglyseridnivået har også blitt forbedret. Sterke smertestillende tabletter, sovemedisin, tabletter mot halsbrann m.m. er ikke lenger en del av min hverdag, noe jeg trodde jeg måtte leve på resten av mitt liv.

https://www.pm-international.com/registration/?TP=6390922 

En stor bonus er at jeg også har gått ned en del i vekt;

minus 20 kg er borte. Rask, effektiv og sikker vektreduksjon som er varig med dette livsstilsendringsprogrammet 

Denne helsekuren/livsstilsendringen har gitt meg mye bedre livskvalitet. Har forsøkt mye tidligere, men dette er desidert det beste jeg har gjort for min egen helse noen gang. 

Anbefaler dette til alle. Du vil ikke angre, det lover jeg deg – FÅ BEDRE LIVSKVALITET DU OGSÅ!!!

HER ER EN TILBAKEMELDING FRA EN AV BRUKERNE

TRYKK PÅ OVERSKRIFTEN «TILBAKEMELDING FRA 74 AARING» FOR Å KOMMENTERE DETTE INNLEGGET. SE NEDERST PÅ SIDEN ETTER AT DU HAR TRYKKET

Etter mange og lange samtaler med han som etter mye om og men fikk «lurt» meg med på denne helsereisen skal dere få min oppdatering.

Jeg startet opp i August 2016,gikk på produktene en måned før jeg gikk i gang med dietten.

Er 74 år og som mange sliter med overvekt og reumatisme, men etter forholdene sprek og oppegående. Og nå kommer jeg til poenget (alt tar tid) startet med dietten , fulgte den slavisk, første uke helt maroder, sliten , trøtt, kunne sove hele tiden, men etter hvert rettet det seg opp til normalen igjen.

Plutselig kunne jeg rette mine giktbrudne hender, gripe rund ting igjen, det var helt merkelig. En kan jo ikke forvente under, men det ble nesten det for meg. Kropssmertene er borte, og ikke minst 14 kg, så nå begynner jeg å ane normalen.

Min mann kan ikke gå på dietten , men begge to har lagt om kosten, ikke mere brus, lettøl, etc etc. Og hver morgen yougert med gryn+ de fantastiske proteinrundstykkene, som for meg blir flate som pannekaker , men ypperlige å fryse og fine som brødskiver. Det har gått forbausende lett og legge om kostholdet, og produktene tas etter forskriftene.

Etter prostata kreft fikk min mann skader på nyrene av strålingen, og slitt mye. Men fakta er, etter siste besøk på Rikshospitalet i desember, fikk legene nesten hakeslipp, hans prøver i alle retninger var supre, + at blodtrykket var som på en 20 åring.

Til og med han er overbevist om at dette fungerer.

Hadde aldri begynt å fortelle om noe hvis det ikke fungerte , på oss har dette hvert til enormt stor hjelp, kan jo ikke påstå at alle vil ha hjelp ut av samme produkter, men vitaminer og mineraler er jo en livsnødvendighet for kroppen.

Jeg tror at mye ordner seg selv hvis vårt maskineri blir smurt og etter sett på rett måte. Dette er ikke medisiner men ren mat , som er vannløselig og dermed transporteres dit det skal med en gang.

Hilsen fornøyde brukere, som nok blir stamkunder

Jeg anbefaler alle å begynne med disse produktene. De går inn i mat budsjettet som faktisk blir mindre hvis man følger opplegget. Trykk her hvis du vil prøve

This article was published on 06.04.2017 by Jan Johansen
Author's business opportunity:

SpisdegFrisk - Slankekur 28 dager , Free to join
Join

Member comments:

No comments yet
Facebook comments:


Member Ad
Get 100 Leads A Month
Brand new just launched.Every second you wait someone is locking ina spot above you in the new NITROLINE.This has gone global and is free for 30 days lock in your spot now.


OR
Member Ad



Copyright © 2015-2022 Gateway Solutions s.r.o.
SupportPrivacy PolicyAffiliate TermsTerms of UseTestimonials
Desktop / Tablet | Mobile