MLM Gateway Logo
Our Professionals
Grace Ogolo  Recommended Professional
United Kingdom View all >>

Super afacere MLM cu suplimente alimentare

Sanatate, frumusete si bunastare. Lifepharm ni le poate oferi pe toate. 

Produsul de baza este LAMININE

 La propriu È™i la figurat, această formulă reprezintă esenÈ›a vieÈ›ii.

Produsul vedetă cu care vine LPGN în România se numeÅŸte Laminine, supranumit Minunea vieÅ£ii (super-aliment natural, sinergic, conÅ£ine vitaminele ÅŸi mineralele cele mai importante)ÅŸi este destinat să regleze adaptarea organismului. 

Laminina are proprietăţi antioxidante, are un efect benefic asupra stării psihice a persoanelor (ameliorarea sindromului neurastenic, cu reducerea stărilor de depresie È™i anxietate), scăderea consumului de tranchilizante, antidepresive sedative psiho-motorii etc. 

Laminine (un produs LifePharm Global Inc) ofera cele mai multe proteine esentiale si aminoacizi, de care are nevoie corpul nostru, impreuna cu mecanismele de transport corespunzatoare pentru a directiona elementele nutritive, in cazul in care corpul nostru are nevoie.  

Corpul are propriul său mecanism de reparaÈ›ii, care are capacitatea fizică de a regenera celulele proprii deteriorate. Acest mecanism de reparaÈ›ii funcÈ›ionează bine atunci când suntem tineri, dar încetineÈ™te odată cu vârsta. 

Laminine revigorează și dezlănțuie acest mecanism puternic de reparații! Laminine are marele si unicul avantaj fata de alte produse naturiste ca in componenta sa are niște elemente care reactivează CELULELE STEM, celule ce contribuie la însănătoșirea persoanei care urmează un tratament cu acest produs.

ImaginaÈ›i-vă îmbunătățirea sănătății dumneavoastră care nu se deteriorează cu timpul, ci se bucură de rezistență fizică, mentală È™i emoÈ›ională mai mare! 

Laminine este o formula unica, patentata, care ofera cele mai multe proteine esentiale si aminoacizi de care organismul nostru are nevoie, împreuna cu mecanisme adecvate de transport pentru a directiona aceste pachete nutritive in locuri in care organismul are nevoie de ele cel mai mult. 

Haideti sa facem echipa. Contactati-ma pentru detalii. clau1979marian@gmail.com sau 0740096573

CompoziÈ›ia LAMININE 


 (1 CAPSULA)

Formula patentată opt9â„¢- 620 mg 

conține:

– extract de ou;

– proteine de mare (cartilaj de rechin); 

– Fito-proteine (boabe fermentate de mazăre galbena). 

Laminine singurul produs din lume care conține fibroblaste factor de creştere (fgf), serotonina naturală, precum şi vitamine, respectiv minerale

Haideti sa facem echipa. Contactati-ma pentru detalii. clau1979marian@gmail.com sau 0740096573

Haideti sa facem echipa. Contactati-ma pentru detalii. clau1979marian@gmail.com sau 0740096573

This article was published on 29.12.2017 by Ghita Marian
Author's business opportunity:

LifePharm Global - nutrition/beauty, 150 USD to join
Join

Member comments:

No comments yet
Facebook comments:


Member Ad
LiveGood Health and Wellness
Want to start your own business for the price of a tank of gas, and get healthier at the same time? For a one-time fee of just $40 (and $9.95/mo after that), you can become a distributor today!


OR
Member Ad
Become Your own CEO
I noticed you were looking for some extra income!I can show you how to start banking at least 2k pays days posting ads on social media! All DONE FOR YOU SYSTEMS .EASY COPY PASTE PROGRAMS



Copyright © 2015-2022 Gateway Solutions s.r.o.
SupportPrivacy PolicyAffiliate TermsTerms of UseTestimonials
Desktop / Tablet | Mobile