MLM Gateway Logo

De ce am ales Calivita ?

Cu toţii suntem în permanenţă bombardaţi cu informaţii despre sisteme de network marketing din ce în ce mai noi şi mai performante, care oferă „panacee” fantastice şi venituri de milioane. Din păcate, multe persoane neatente cad victima companiilor care promit „bani mulţi cu muncă puţină”, pentru a renunţa la afacerea „de vis” după doar câteva luni, când îşi dau seama că banii nu cresc în copaci. În articolul de faţă dorim să facem o trecere în revistă a aspectelor de care trebuie să ţii cont când alegi o companie de MLM sau, dacă te-ai decis deja, să îţi sugerăm cu ce tip de raţionament ar trebui să îţi convingi colaboratorii de afaceri.

Experţii sunt de părere că trebuie să ne alăturăm doar companiilor care s-a dovedit că realizează profit, există pe piaţă de cel puţin 5-10 ani şi se pot mândri cu rezultate reale. Este un lucru ştiut că 80% din companiile înfiinţate astăzi nu vor mai exista peste 5 ani, prin urmare trebuie acceptate cu rezervă, indiferent de cât de atrăgătoare ar părea promisiunile lor. CaliVita are un background stabil şi sigur de peste 20 de ani; putem conta pe ea şi pe viitor!

Multe companii se lansează pe piaţă cu un singur produs, fiind, prin urmare, nevoite să îl promoveze drept panaceu universal. Uneori reuşesc să păstreze o vreme aparenţele, dar, după o lună sau două, cu toţii vor înţelege că nu poţi oferi servicii adecvate decât cu ajutorul unei game largi de produse. Din cele mai mult de 100 de produse CaliVita, garantat fiecare le va putea alege pe cele mai potrivite pentru nevoile personale.

În general, raportul preţ / calitate al produselor vândute în sistem de reţea este acceptabil, însă unele companii aplică un adaos comercial enorm, pentru a-şi atrage distribuitorii cu bonusuri mari. Din păcate, acest lucru îi va arde pe clienţi la buzunar şi, mai devreme sau mai târziu, vor fi dezamăgiţi de preţurile nereale ale produselor. Produsele CaliVita sunt comercializate la preţuri corecte şi acceptabile; conţin substanţe active în doze ridicate şi oferă porţii mari.

Probabil că acesta este unul dintre cele mai importante aspecte de care trebuie să ţinem cont atunci când alegem o companie MLM. Ne putem dezvolta o afacere stabilă doar în cazul în care condiţiile de înscriere sunt acceptabile pentru aproape toată lumea şi toţi îşi pot permite să devină membri. Multe companii au o taxă foarte ridicată de înscriere şi le promit membrilor nou înscrişi că vor face bani repede dacă îi conving şi pe alţii să se înscrie, cumpărând pachete ce costă câteva sute, ba chiar câteva mii de euro. Din păcate, şi în acest caz devine imediat evident că o persoană obişnuită nu îşi poate permite, dar, până ce membrii îşi dau seama de acest lucru, s-au făcut deja cu un pachet imens de produse de care nu au nevoie şi vor să scape de ele cât mai repede. În CaliVita ne putem lansa afacerea cumpărând doar unul sau două produse şi condiţiile de înscriere sunt acceptabile pentru toată lumea.

Multe companii cer foarte mult de la consumatori şi membri, care trebuie să facă cumpărături lunare obligatorii şi planuri de afacere grandioase. Deci, cei care au plătit un preţ enorm pentru pachetul de înscriere şi trebuie să cheltuiască foarte mult pe produse în primele luni, la început, în curând îşi vor pierde motivaţia şi vor face reclamă companiei lor doar fiindcă sunt obligaţi, iar după o perioadă o vor lăsa baltă şi, deziluzionaţi, vor judeca toate celelalte companii prin prisma „răniţilor de MLM”. Însă la CaliVita distribuitorii primesc plăţi bonus chiar şi în lunile în care nu au făcut cumpărături personale, doar pe baza cifrei de afaceri a grupului. Bineînţeles, dacă cineva îşi doreşte o afacere mare şi înfloritoare, trebuie să consume suplimentele noastre alimentare regulat, deoarece acesta este singurul mod de a-i convinge şi pe ceilalţi să o facă.

Te astept ca parteneri pe urmatorul link: http://lorenu.futureofwellness.info

This article was published on 09.08.2019 by Loredan Enuta
Member comments:

No comments yet
Facebook comments:


Member Ad
UNLIMITED LEADS!!!
Check out the system I use for leads, check it out to see if it might be a good fit for you. I NEVER run out of leads or people to talk to.


OR
Member Ad
Join Our 2 and Free Team
We are bringing in over 50 new Affiliates each month. Earn over $2k per month without a single referral.Team FB Group, Extra Marketing Materials includedRefer 2 and it's Free*



Copyright © 2015-2022 Gateway Solutions s.r.o.
SupportPrivacy PolicyAffiliate TermsTerms of UseTestimonials
Desktop / Tablet | Mobile